• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Babaannesi Ve Dedesini Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı

Babaannesi Ve Dedesini Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde 6 Ocak tarihinde evlerinde tüfekle öldürülmüş bir şekilde bulunan yaşlı çiftin cinayet zanlısı...

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde 6 Ocak tarihinde evlerinde tüfekle öldürülmüş bir şekilde bulunan yaşlı çiftin cinayet zanlısı olarak torunları Erdoğan T. gözaltına alınmasının ardından Ürgüp Adliyesi'nde çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde yaşanan cinayet sonrası ilk olarak gözaltına alınan ve ardından çıkartıldığım nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Fatma ve İbrahim Tiryaki çiftinin torunları Erdoğan T.'nin yakınları adliye çıkışında, "Sen masumsun başını dik tut" dediler. Erdoğan T.'nin avukatı İsmail Çevik ise yaptığı açıklamada muhtelif televizyon kanalında Erdoğan ve aile bireylerinin üzerlerine çok gelindiğini mahkemenin ise bunun baskı altında kalarak müvekkili Erdoğan T.'nin tutuklandığını düşündüklerini kaydetti. Avukat Çevik, "Jandarma Kriminal laboratuvarından gelen giysilerinde barut izine rastlanılması bahsi ile Erdoğan T. tutuklandı. Ancak barut izinin ne şekilde bulaşmış olacağı meçhul. Erdoğan olay günü babaannesi ve dedesinin cesetleri ile ölmüş olup olmadığını kontrol etmek için ilgilenmiş ve o şekilde temas etmiş leke ve barut izi olabilir. Dolayısıyla Erdoğan'ın bu suçu işlediğine ilişkin henüz somut her türlü şüpheden uzak delil söz konusu değil. Ancak tutuklanma bir tedbirdir. İnanıyoruz ki Erdoğan masumdur. Bu noktaya gelinene kadar muhtelif televizyonlarda adeta Erdoğan ve diğer aile bireyleri failmiş gibi sorgulandılar. Ailenin üzerlerine çok gelindi. Yine inanıyoruz ki mahkeme Cumhuriyet Savcılığı bu televizyonların basının baskısı altında bu şekilde karar vermiştir diye düşünüyoruz. Erdoğan'ın masum olduğuna inanıyoruz. Yargılama aşamasını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Babaannesi ve dedesinin öldürdüğü iddia edilerek tutuklanan 32 yaşındaki Erdoğan T., Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Babaannesi Ve Dedesini Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı

Babaannesi Ve Dedesini Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı

Babaannesi Ve Dedesini Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim