• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

B.b. Erzurumspor Şampiyon

B.b. Erzurumspor Şampiyon
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto 3.Lig'de 2015-2016 futbol sezonun son maçında Turgutluspor'u 4-2 mağlup etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto 3.Lig'de 2015-2016 futbol sezonun son maçında Turgutluspor'u 4-2 mağlup etti.

Mavi Beyazlılar maç sonrası düzenlenen görkemli törenle şampiyonluk kupasını aldı. Kazım Karabekir Stadı'nda düzenlenen törende taraftarlar 18 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, şampiyonların kupasını Palandöken Kartalları'nın Takım Kaptanı Mehmet Albayrak'a takdim etti. Saha içerisinde kurulan platformda yer alan AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, Teknik Patron Ahmet Yıldırım ve futbolcular hep beraber kupayı kaldırarak şampiyonluğun coşkusunu yaşadı. Törende şampiyonlara madalya verildi.

"ERZURUM'A SÜPER LİG YAKIŞIR"

Başkan Mehmet Sekmen, maç sonrası yaptığı konuşmada, Erzurumluların 18 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşadığını ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: "Bu tarihi günde, 18 yıllık bir özlem sonrası kavuştuğumuz şampiyonluğumuzun coşkusuna hep birlikte tanık oluyoruz. Futbolun evrensel ruhunda nice anlara şahit olan bu stat, yine tarihi günlerden birini daha yaşıyor. Sizlerin destek ve duasıyla 3. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, inşallah İkinci Lig'de de sizlere bir zafer daha yaşatacak. Söz verdik ve başardık. Şimdi huzurunuzda bir kez daha ifade ediyorum. Erzurumspor'u hak ettiği konum olan Süper Lig'e çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu taraftara, bu kadim şehre, aziz hemşerilerime Süper Lig yakışır. Söz veriyorum, bu büyük hedef için ne gerekiyorsa yapacağız. Erzurumspor, inşallah 2.Lig'de de şampiyonluk sevincini yaşayacak ve hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. İnandık ve bunu da başaracağız. Erzurum, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yaşadığı şampiyonluk gibi, Türkiye'nin büyüyen ve gelişen Şehirler Ligi'nde de klasman atlayacak."

"DADAŞLARA BAŞ EĞDİRMEDİK"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, futbol sezonunda her türlü probleme göğüs gerildiğini kaydetti. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu zorlu ve meşakkatli yolda her türlü probleme göğüs gererek hep birlikte üzüldük hep birlikte sevindik. Erzurum'a baş eğdirmedik. Böylesine mukaddes ve ulvi vatan emaneti kahramanlar yurdu bu mübarek kentte, "Rüya şehir Erzurum" vizyonuna doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Erzurum'u yeniden inşa ve ihya ediyoruz. Tarih ve medeniyete dayalı şehircilik anlayışımızla birlikte Dadaşlar diyarını hak ettiği konuma ulaştırmada kararlıyız. Bizlere olan dua ve desteğinizle Erzurum'u hep birlikte kalkındıracağız." Kulüp Başkanı Ali Demirhan da, "Büyük Erzurumspor taraftarları, eksi 15 derece soğukta, eksi 20 derece soğukta bu şehrin takımına destek verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. İnşallah birinci lige ve oradan da süper lige çıkacağız. Bizi izlemeye devam edin" dedi. Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da, "Dadaş Süper Lige hazır mısın? Bize ikinci lig yeter mi? Bize birinci lig yeter mi? Biz Dadaşız, bizim yerimiz Süper Lig'dir. Erzurumspor'umuza başarılar diliyoruz. Bundan sonra Süper Lig yolunda el ele, kol kola yürüyeceğiz. Dadaşım, bundan sonra Erzurumspor'u Süper Lige çıkarmak için söz veriyoruz" diye konuştu. Bu arada Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır ve Mehteran Takımı, Şampiyon Erzurumspor'un kupa töreninde sahne aldı.

B.b. Erzurumspor Şampiyon

B.b. Erzurumspor Şampiyon

B.b. Erzurumspor Şampiyon

B.b. Erzurumspor Şampiyon

B.b. Erzurumspor Şampiyon

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim