• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Aziziyeli öğrenciler, 'Genç Liderler Akademisi'nde Doğu Anadolu’yu temsil etti

Aziziyeli öğrenciler, 'Genç Liderler Akademisi'nde Doğu Anadolu’yu temsil etti
Uluslararası Antalya Üniversitesi tarafından 4'ncüsü düzenlenen Genç Liderler Akademisi "Hayallerin, Kariyerin ve Sen" temalı yarışmada Doğu Anadolu Bölgesi'ni...

Uluslararası Antalya Üniversitesi tarafından 4'ncüsü düzenlenen Genç Liderler Akademisi "Hayallerin, Kariyerin ve Sen" temalı yarışmada Doğu Anadolu Bölgesi'ni Özel Aziziye Okulları 11. sınıf öğrencileri temsil etti.

Antalya Kemer'de düzenlenen yarışmaya ülke genelindeki 240 ortaokultan 11. sınıf öğrencileri katıldı. 80 grup öğrencinin katıldığı Genç Liderler Yarışması'nda Erzurum Özel Aziziye Okulları'nı Ali İhsan Demirci, Asım Keskin ve Haktan Yalçın temsil etti. "Takım çalışması ve üretkenliğin ön planda olduğu 2 etaplık yarışmada Aziziyeli öğrenciler başarılı bir performans ortaya koydu.

Yarışma sonrasında ekip Erzurum'a döndü. Yarış sonuçları Antalya Üniversitesi tarafından gelecek hafta içerisinde açıklanacak. Aziziyeli öğrenciler, ilk 17'ye girmeleri halinde önümüzdeki aylarda Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek.

Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Konuk, öğrencilerin başarılı performanslarından memnun olduğunu söyledi. Konuk, küresel dünyada liderlik kavramının ön plana çıktığına dikkat çekerek şunları söyledi: "Dünyanın köy haline döndüğü günümüzde global liderler yetiştirmeliyiz. Antalya'daki 2 günlük etkinlik, seminer ve yarışma kısımlarından oluşan programı çok önemli buluyoruz. Doğu'da olmak bugünkü şartlarda bir dezavantaj olmamalı. Öğrencilerimiz ilk kez katıldıkları bu organizasyonda iyi bir performans gösterdiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Aziziye Okulları her alanda donanımlı öğrenciler yetiştirmeye devam edecektir. Bizler ülkemizin en temel sorunun yetişmiş insan sorunu olduğunu ve bunun çözümün eğitimden geçtiğinin bilincinde olmalıyız."

Aziziyeli öğrenciler, 'Genç Liderler Akademisi'nde Doğu Anadolu’yu temsil etti

Aziziyeli öğrenciler, 'Genç Liderler Akademisi'nde Doğu Anadolu’yu temsil etti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim