• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Aziziye ilçesinde okullar hayat buluyor

Aziziye ilçesinde okullar hayat buluyor
Erzurum merkez Aziziye İlçe Belediyesi, "Okullar Hayat Olsun" projesiyle ilçedeki okulların fiziki imkanlarını iyileştirerek, çocukların daha iyi koşullarda...

Erzurum merkez Aziziye İlçe Belediyesi, "Okullar Hayat Olsun" projesiyle ilçedeki okulların fiziki imkanlarını iyileştirerek, çocukların daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlıyor.

Aziziye Belediyesi, eğitime yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat veriyor. Aziziye Kaymakamlığı ile imzalanan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ilçedeki anakolu, ilkokul, ortaokul ve liselerin ihtiyaçları gideriliyor. Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında, sosyal faaliyet ve dinlenme salonları ile sınıfların ve öğrencilerin ihtiyaçlarına binaen çalışmalar yürüten belediye, eğitime yönelik yatırımlarına yenilerini ekledi. Kapı, pencere, boya, badana, halı, sandalye, tabela, sundurma, perde, merdiven, eğitim seti, kale direği, basket potası, laminat parke, pano, kitaplık, oturma bankı gibi okulların ihtiyaç duyduğu malzemeleri karşılayan belediye, bu çalışma sezonunda yaklaşık 500 bin liralık eğitim yatırımı yaptı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, öğrencilerin ve eğitim camiasının ve okullarının ihtiyaçları ile ilgili taleplere duyarsız kalmadıklarını belirtti. Orhan, eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğu gerçeğinden hareket ettiklerine vurgulayarak, şunları kaydetti: "Çocuklarımıza, daha ferah ve daha huzurlu bir eğitim yuvası sunma adına ilçe kaymakamlığımızla birlikte başlattığımız "Okullar Hayat Olsun" projesiyle çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yüzlerini güldürme gayretindeyiz. Eğitim-öğretim sezonuna, çocuklarımıza yardımcı eğitim seti ve diş bakım seti dağıtarak başladık. Ardından okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek imkanlarımız ölçüsünde giderdik. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına okullarımızın çehresini değiştirecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Aziziye ilçesinde okullar hayat buluyor

Aziziye ilçesinde okullar hayat buluyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim