• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı sözler!

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı sözler!
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TFF’yi, Mehmet Ali Aydınlar dönemindeki tahkim kuruluyla yola devam etmesinden ötürü eleştirdi. Yıldırım, Saracoğlu'ndaki sloganlar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmelerine ise anlam veremediğini söyledi.

"Korkaklar her gün, cesurlar bir gün ölür" bu sözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ait.

Başkan Yıldırım, yargı süreci, Türk futbolu ve kulübün geleceğiyle ilgili Habertürk gazetesinde Meriç Müldür'e özel bir röportaj verdi

Şike davasında 2 yılı aşan bir ceza almasıyla ilgili Aziz Yıldırım, "Benim psikolojimi Fenerbahçe'nin başarıları ve başarısızlıklarından başka bir şey etkilemez. Ben hep aynı şeyi söyledim; korkaklar her gün cesurlar bir gün ölür. Ben Fenerbahçe'ye ve bu büyük taraftara yakışır bir şekilde onurluca yaşadım" şeklinde konuştu.

"'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ' DEMEK SUÇ MU?"

Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganından ötürü disiplin kuruluna sevk edilmelerine ise anlam veremediğini söyledi. Yıldırım, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıldığı raporda var. Bari rapordan çıkarın öyle sevkedin. Rapora bunu niye yazıyorsunuz? Bu Cumhuriyet'te 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' demek suç mu?" ifadelerini kullandı.

"KURALLAR ACİLEN DEĞİŞMELİ"

Federasyonu, profesyonel futbol disiplin kurulu ve tahkim kurulu konularında da eleştiren Yıldırım, "Bu kurulların acilen değişmesi lazım. Yıldırım, Demirören, Mehmet Ali Aydınlar'ın ardından kurullara pek dokunmamış. Aynı kişiler daha önce de vardı" açıklamasında bulundu.

"F.BAHÇE KONGRE ÜYERİLERİNE SORULMALI"
Başkan Aziz Yıldırım, cezaevine girmesi halinde kulübün yol haritasını yönetim kurulunun çizeceğini belirtti. Başkanlığa dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise Yıldırım, "Bugüne kadar bana bu teveccühü gösteren Fenerbahçe kongre üyelerine sorulması gereken sorudur" dedi.

"İSTEYEN İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
16 Şubat'ta düzenlenen "adalet yürüyüşü"nde herhangi bir gerginlik çıkmamasına da değinen başkan Aziz Yıldırım, "Konvoyun bir ucu Küçükyalı'da bir ucu Göztepe'nin ilerisindeydi. Önemli olan olay çıkmaması. Bunun sebebi de kimsenin halka müdahele etmemesidir. İsteyen istediğini söyledi, deşarj oldu" diye konuştu.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim