• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarına ve ağlamasına oldukça sinirlendi.
Aydınlar'ın oğlu ile ilgili sorulan sorular sonrasında ağlaması hakkında "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor" yorumunu yaptı.
 
Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir, bugünkü köşe yazısında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile arasında geçen diyaloğu yazdı...
 
Yükselir'in köşe yazısında Aziz Yıldırım ile arasında geçen sohbet şu şekilde yer alıyor:
 
"Peki Aydınlar önceki gün hıçkırıklara boğuldu canlı yayında. Milyonların önünde. Çok üzüldük hepimiz. Gerçekten hepimizin içi büzüldü. Sen üzülmedin mi Başkan? Sen hiç etkilenmedin mi?" diye sordum.
 
"Hayır!" dedi. Hem de çok şiddetli!.. "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları, tavsiyem sen de yeme! Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun. Niye dolanıyor meydanlarda?" Söyledikleri bu söz üzerine artık benim diyeceğim hiçbir şey kalmamıştı. O arada nasıl oldu bilmiyorum telefon kapandı. Tekrar aradım asistanımı ve bir kez daha bağlantı kurmak istediğimi ilettim. Demiş ki; "Konuşacağımı konuştum ben Sevilay Hanım'la.
 
MEHMET ALİ AYDINLAR'DAN FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASINA CEVAP
 
Aydınlar, Fenerbahçe Yönetimi’nin Divan Kurulu’na katılma çağrısına olumsuz yanıt verdi. F.BAHÇE Yönetimi’nin Divan Kurulu’na davet ettiği Mehmet Ali Aydınlar da yazılı bir açıklama ile bu çağrıya cevap verdi. Aydınlar “Yapmış oldukları açıklamada, Divan Kurulu’na çağrıda bulunduktan sonra, ‘Divan Kurulumuza hak ettiği değeri vermemesi halinde’ gibi bir cümle kullanarak beni tahrik etme çabalarını, mevcut zihniyetin olaylara yaklaşım tarzını ortaya koyması açısından önemli bir örnek olarak görüyorum. Bundan sonra muhatabım da, konuşacağım yer de Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gerçek iradesi olan saygıdeğer Genel Kurul olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim