• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Aziz Yıldırım, hem cemaate hem hükümete yüklendi

Aziz Yıldırım, hem cemaate hem hükümete yüklendi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2014'ün son günü şike davası konusunda hükümet ve cemaat hakkında son derece sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Ocak sayısındaki “Biz hep buradaydık…” başlıklı baş yazısında hükümetten cemaate, medyadaki bazı isimlerden laik ama Fenerbahçe’nin şike yaptığına inanan bir çok kesime mesaj verdi. Aziz Yıldırım’in yazısında verdiği mesajlar şöyle:

CEMAATE: Bir günlük nezarethane misafirliklerine avazı çıktığı kadar bağıranların, bizler hukuksuz bir şekilde 8 gün oradayken, üstelik ifademiz dahi alınmadan Adresimiz Metris Cezaevi yazılırken, nerede olduklarını düşünüyoruz. Mesai saatlerinde grand tuvalet göz altıları seyrederken, sabahın 5’inde sırf Cumhuriyet Ormanı’nı yok etmek için, 107 yıllık çınarı silahlı suç örgütü çırasıyla ateşe verenleri hatırlıyor, adliye önlerindeki özgürce politik nutuklarını dinliyoruz; Aziz Yıldırım’ın ismini vermedikleri için hakaret ve tehditle ifadeleri değiştirilmeye çalışılan arkadaşlarımızla…Yine de hukukun ve adaletin herkes için koşulsuz uygulanmasını bekliyoruz… İbret olsun diye… Yıkmaya çalıştıkları şeyin ne olduğunu görsünler diye…

BASINDAKİ BAZI KALEMLERE: Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler linç edilirken alkış tutanların pişmanlık dolu konuşmalarını izliyoruz. Aziz Yıldırım, 2008’de İBDA-C ve 2009’da Devrimci Karargah örgüt üyeliği ile ilgili alınan dinleme kararıyla, 14 Şubat 2011’de “silahlı suç örgütü” kisvesi altında dinlenirken ve biz “Bu dava şike davası değildir” derken, ses çıkarmayanların şimdilerde hukuka aykırı delil tartışmalarını seyrediyoruz.


DÖNEMİN CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL VE HÜKÜMETE: Sorguya alındık… Biz Türkiye’nin nasıl yeniden dizayn edildiğini hissettik. Zira 3 avukatımın huzurunda Türkiye’nin eskisi gibi olmayacağını söylediler. Çok yakın gelecekte Aziz Yıldırım’dan çok daha ÜNLÜ KİŞİLERİN alınacağını söylediler. Kalkıştılar da… Türkiye’nin en üst istihbarat kurumuna ve belki de daha yukarılardaydı gözleri. Biz görmüştük operasyonu ve yapılmak isteneni. Cumhurbaşkanı’na mektup yazdık. “Bu bir operasyondur ve devlete yöneliktir”dedik… Dinletemedik!

Tarih: 14 Şubat 2012
Yer: Silivri Ceza İnfaz Kurumları Duruşma Salonu

Özel yasalarla, silahlı suç örgütü yalanlarıyla bizi şike yapmakla suçladılar. Özel Yetkili Mahkemelerde, özel adamların özel yetkileriyle itibarsızlaştırmaya kalktılar. Oysa biz “Ne şikesi, memleket elden gidiyor” dedik… İnandıramadık!

Tarih: 9 Temmuz 2013
Yer: UEFA Tahkim Kurulu

Sahte ve hukuka aykırı delillerle, ülke içindeki işbirlikçileriyle bizi Avrupa’ya şikayet ettiler… Türkiye’nin gözünün yaşına bile bakmadan ispiyonladılar futbolumuzu. UEFA’da çullandılar üzerimize bu kez… Söz aldığımızda, bunun bir operasyon olduğunu ve kısa bir süre içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yöneleceğini söyledik. Duruşma CD’lerini istedik; Tüm ülke ne dediğimizi duysun diye… Duyuramadık!

Yer: Avrupa Parlamentosu
İki yöneticimiz Avrupa Parlamentosu’na gittiğinde Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve devletini şikayet etmelerini beklediler. Zira gerçekliği ispatlanmamış kasetler uçuşuyordu havalarda ve savunması dahi alınmayan insanlar, çoktan suçlanmışlardı bile; tıpkı Ergenekon, Balyoz, KCK, Oda TV ve bizim dava gibi… Tam tersini bekleseler de bizden, arkadaşlarım yaşanan sürecin Türkiye Cumhuriyeti rejimine ve devletine yönelik olduğunu ve olacağını söylediler. Anlatamadık!

HEM HÜKÜMETE HEM CEMAATE: Tarih: 11 Şubat 2014 Yer: CNN Türk / Tarafsız Bölge Stüdyosu 17-25 Aralık süreci yaşanmaktaydı. Herkes, güçler arasında gidip gelirken biz bunun bir operasyon olduğunu söyledik. Çünkü başından beri biliyorduk; “iteni de, tutmayanı da” Biz biliyorduk ve inanıyorduk… Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve mensuplar memleketi” olmayacaktı. Şimdilerde hep birlikte yaratılan illegal odakları kınıyorlar.

LAİK AMA FENERBAHÇE’NİN ŞİKE YAPTIĞINA İNANAN KESİME: Cumhuriyetin son kalesi Fenerbahçe derken, asıl hedefin, Fenerbahçelilerin son nefesine kadar sahip çıkacağı Atatürk’ün Cumhuriyeti olduğunu söylerken, Bu uğurda Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler linç edilirken! arkamızdan itilirken, Çocuğumuza, eşimize, ya da güvercinlerle dolu gökyüzümüze 1 yıldır hasretken: Nerelerdeydiniz?

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim