• BIST 9645.02
  • Altın 2414.538
  • Dolar 32.5801
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Azis, Edirne’de Konser Verecek

Azis, Edirne’de Konser Verecek
Kostüm ve sahne performansıyla Balkanların sevilen ismi Azis, 13 Şubat'ta Sevgililer Günü'ne özel Edirne'de konser verecek.

Kostüm ve sahne performansıyla Balkanların sevilen ismi Azis, 13 Şubat'ta Sevgililer Günü'ne özel Edirne'de konser verecek. Özel hayatıyla Bulgaristan magazin medyasında geniş yer alan Azis, ilk defa Edirnelilerle buluşacak.

Azis Türkiye konserlerine hız verdi. Bulgaristan'ın en sevilen çalga (pop-folk) müzik sanatçısı Azis, geçtiğimiz yıl sahne performansıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'da muhteşem konserler vermişti.

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bulgar şarkıcı Azis, konserlerinde hayranları tarafından coşkuyla karşılanmış, konser alanlarını tıka basa doldurmuştu.

Türkiye'yi her defasında çok sevdiğini ve Türkiye'de sahne almaktan mutlu olduğunu ifade eden Azis'i dinlemek için çevre illerden rezarvasyon yapıldığı belirtildi.

Organizasyonu düzenleyen Sezer Ataş, "Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Daha önceden de dünya starı olarak dillendirmek gerekirse eğer İnna ile çalıştığımızdan Azis konserine daha tecrübeli olarak girişimde bulunduk. Düşündüğümüz kişi sayısını yakalayınca insan derinden bir oh çekmiyor, dürüst olmak gerekirse. Çünkü dediğim gibi bir dünya starıyla çalışıyorsunuz ve Azis sahneye çıktığında onu tatmin edici bir kişi sayısı yani potansiyel olması gerekiyor. Böyle olduğunda onun enerjisi gelen insanları da etkileyeceğinden kendimizi şuanda bir adım önde görüyorum" dedi.

AZİS'IN ÖZGEÇMİŞİ

Vasil Troyanov Boyanov, yani namı diğer Azis, Bulgaristan'ın bir köyünde roman çocuğu olarak dünyaya geldi. Çocuk yaşta ünlü olmayı kafaya koydu. İzlediği bir Türk filmi sayesinde sahne ismi "Azis'i belirledi. 1999 yılında müzik dünyasına atıldı. 16 yıldır süren başarı grafiğiyle ünü sınırları aştı. Şimdi başta Türkiye olmak üzere tüm Avrupa'da konserler veriyor. Türkleri ve Türkçeyi çok seviyor. Hayali ise tamamen Türkçe bir şarkı hazırlamak ve Kibariye ile düet yapmak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim