• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ayvalık’ta yarıyıl karnesi heyecanı

Ayvalık’ta yarıyıl karnesi heyecanı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk dönemi sona erdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk dönemi sona erdi. Yarıyıl tatiline gören öğrencilerin karne heyecanlarını velileriyle birlikte yaşadıkları gözlendi.

Ayvalık'ta sömestre tatili öncesinde düzenlenen karne töreni ilçenin en büyük mahallesi olan Altınova'daki 14 Eylül İlköğretim Okulu'nda gerçekleşti.

Burhaniye Kaymakamı ve Ayvalık Kaymakam Vekili Hüseyin Öner'in yanı sıra Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ın öncülüğünde Okul Müdürü Fikret Bilir, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin hazır bulunduğu karne töreninde; okulun 1. Sınıf öğrencilerine karneleri dağıtıldı.

Minik öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Hüseyin Öner'in sempatik tavırları öğrencileri mutu ettiği gözlendi. Törende konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, öğrencilere iyi bir yarıyıl tatili dileyerek, karnelerdeki notların öğrenciler kadar velilerine de verilen notlar olduğunun altını çizdi.

Çocukların Türkiye'nin geleceğinde en değerli varlıklar olduğunun altını çizen Güner Bahadır, "Siz velilerimizden tek istediğimiz, çocuklarınızın her zaman yanlarında olmanızdır. Ben öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmelerini, iyice dinlenmelerini istiyorum" dedi.

Karne dağıtımı sırasında konuşan Burhaniye Kaymakamı ve Ayvalık Kaymakam Vekili Hüseyin Öner de; 1. Sınıf öğrencilerinin ilk karne heyecanında onların bu heyecanına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ben bu konuda önce öğretmenlerimize ve siz velilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugün burada yaşanılan heyecan ve büyük ilgi, bundan sonraki eğitim dönemlerinde de devam eder. Hepimizin gayreti, çocuklarımızın iyi yetişmesine yöneliktir" dedi. Öğrencilerle şakalaşıp sohbet eden Kaymakam Öner, 1. Sınıf öğrencilerin okuma-yazmayı öğrenmesinden de son derece mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim