• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Ayvalık’ta Filenin Sultanları Set Vermeden Yoluna Devam Ediyor

Ayvalık’ta Filenin Sultanları Set Vermeden Yoluna Devam Ediyor
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) Kız Voleybol Takımı Liselerarası Genç Kızlar(A Kategorisi Voleybol Maçlarının Balıkesir...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) Kız Voleybol Takımı Liselerarası Genç Kızlar(A Kategorisi Voleybol Maçlarının Balıkesir bölümünü Ayvalık, Körfez ve İl Şampiyonu olarak tamamlamasının ardından katılmaya hak kazandığı Edirne'de gerçekleşen Türkiye Grup Maçlarında set vermeden tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

Edirne'deki karşılaşmalarda B Grubunda yer alan "Ayal Filenin Sultanları'; Yalova Anadolu Lisesi, Bolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Kırklareli Anadolu Lisesi ile eşleşti.

3 gün süren maçlar sonunda başarılı kız voleybol takımı oynadığı 3 maçı da 3-0 alarak set vermeden grup şampiyonu oldu.

Diğer grup maçları göz önüne alındığında set vermeden maçlarını kazan tek takım olması nedeniyle grup maçlarının en değerlisi seçilen Ayvalık Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, 24-27 Nisan tarihlerinde Türkiye Genç Kızlar A Kategorisi Yarı Final Maçlarına katılmaya hak kazanarak büyük bir başarıya adım attı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında takım sporlarının ilde tek şampiyonu konumunda olan AYAL Filenin Sultanları Türkiye'nin en iyi 32 takımı arasına girmeyi de başardı.

Okul Müdürü Veli Tuncay, Voleybol Genç Kızlar A Kategorisinde elde edilen bu başarıda en büyük pay sahibinin Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Oğuz başta olmak üzere takımın sporcuları olduğunu vurgulayarak her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Takımına Türkiye yarı finallerinde başarılar dileyen Veli Tuncay, akademik başarılarıyla Ayvalık ve Körfezin en başarılı okulu olan Ayvalık Anadolu Lisesi'nin voleybolda rekorları alt üst ederek bundan sonraki maçlarda kırılması güç başarılar elde etmesinin AYAL Ailesini son derece mutlu ettiğini kaydetti.

Ayvalık Anadolu Lisesi Müdürü Veli Tuncay; elde edilen büyük başarıda kendilerine desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği, takıma ulaşım desteği sağlayan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve başarılarını sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna duyuran İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ayvalık’ta Filenin Sultanları Set Vermeden Yoluna Devam Ediyor

Ayvalık’ta Filenin Sultanları Set Vermeden Yoluna Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim