• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı
Ayvalık'ın Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki eski yapı, 4 yıldızlı bir otel haline getirildi.

Ayvalık'ın Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki eski yapı, 4 yıldızlı bir otel haline getirildi. Görkemli bir törenle otelin açılış kokteyli gerçekleştirildi.

İlçe merkezindeki az sayıda otele bir yenisi daha eklendi. Açılışı yapılan otelin 56 odalı ve 112 yatak kapasiteli olduğu bildirildi.

Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Ahmet Akın, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Belediye Başkanı Nejdet Uysal, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık Belediye Başkan Vekili Gökay Bacan, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda başkanları ve davetlilerin katıldığı açılış töreninde ilk konuşmayı, Bacacan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Erden Üner yaptı. Üner, otelin açılışında emeği geçenlere ve açılışa katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra konuşan milletvekilleri, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Ayvalık yeni bir turistlik otel kazanıyor. Ayvalık bizim için önemli. Edremit Körfezi önemli. Kaz Dağlarıyla, zeytini, zeytinyağıyla, Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç, Havran'ı, körfezimizi, dünya markası yapalım. Bütün amacımız bu. Ayvalık'ta Cunda Köprüsü'nün çalışmalarını yapıyoruz. 20 metre genişliğinde, denizden yüksekliği 6 metre ve 120 metre uzunluğunda bir köprü, bir kanal açacağız. Ayvalık'ımızı daha temiz bir Ayvalık haline getireceğiz. Su sorununu çözüyoruz. Birkaç ay evvel 10 bin tonluk su deposunun temelini atmıştık. İnşallah Mart ayında dünyanın en büyük emlak fuarı, Fransa Cannes şehrinde Ayvalık Cunda Köprüsü ve bütün Ayvalık dahil, Körfez'de yaptığımız projeleri bu fuarda dünyaya tanıtacağız. Geçen yıl orada 12 metrekare bir standımız vardı. Bu yıl 36 metre bir stant tuttuk. Maketleri de yaptık. İnşallah Bütün Edremit Körfezimizi tanıtacağız. Bu otelin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yatırımcısını tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve Ali Aydınlıoğlu yaptıkları güzel eserden dolayı yatırımcıları tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından, otelin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından, davetliler oteli gezdi ve kokteyle katıldı.

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Ayvalık’ta 4 Yıldızlı Otel Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim