• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Ayvalıkgücü Belediyespor’da Teknik Direktör Güraçar istifa etti

Ayvalıkgücü Belediyespor’da Teknik Direktör Güraçar istifa etti
Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor geçtiğimiz Pazar Somaspor'u sahasında mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor geçtiğimiz Pazar Somaspor'u sahasında mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Ancak kırmızı-beyazlı takım liderliğin sevincine varamadan Teknik Direktör Erman Güraçar ile Yardımcısı Mustafa Şen şok bir istifa kararı alarak görevlerinden ayrılmasıyla sarsıldı.

Almış oldukları kararın Pazar günü karşılaştıkları Somaspor karşılaşmasından önce olduğunu belirten Güraçar, "Biz geçen hafta Cuma günü istifa kararı aldık. Ancak Pazar günü yapılacak Somaspor maçı öncesinde takımı sahada yalnız bırakmak istemedik ve maçın sonucunda da istifamızı Ayvalıkgücü Belediyespor yönetimine sunduk" dedi.

Sezon başından bu yana kulüp bünyesinde istemedikleri bazı olumsuzluklar nedeniyle bu istifa kararı aldıklarını belirten Erman Güraçar, "Bu kararı almamızda ekonomik olumsuzlukların yanı sıra fikir ayrılıklarıdır" ifadelerini kullandı.

Yardımcısı Mustafa Şen ile birlikte aldıkları istifa kararından dolayı çok üzgün olduklarını belirten Güraçar, "Ayvalıkgücü Beleidyespor'da herkesin son derece iyi niyetli olduklarından en ufak bir şüphemiz yok. Ama bir spor kulübünde hoca olarak görev yapmamız için sadece iyi niyet yetmiyor. Biz burada umduğumuz bir ortam bulamadık. İstediklerimiz çok büyük paralar gerektiren şeyler değildi. Ama nedense ilgi alaka göremedik. Buy şekilde devam etmemizin de bir mantığı olamazdı. Sadece sportif başarıyla bu işler yürümezdi" dedi.

Teknik Kadro'da şu ana kadar sadece kendisi ve yardımcısının istifa ettiğini belirten Güraçar, bunun dışında Teknik Kadro'daki arkadaşlarını çok sevdiğini ve onlarla birlikte çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz bu arkadaşlarımız ve sporcularımızla birlikte çok büyük bir uyum yakalamıştık. Biz istifa kararı aldık. Tabiki diğer hocalarımızın kararları kendilerini ilgilendirir" diyerek, istifa nedeniyle ilgili geniş açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim