• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ayvalık Yeni Yıl Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık Yeni Yıl Satranç Turnuvası Sonuçlandı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen "Yeni Yıl Satranç Turnuvası"...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen "Yeni Yıl Satranç Turnuvası" sona erdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi'nin katkı verdiği turnuva 20-21 Şubat 2016 tarihlerinde Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapıldı.

113 lisanslı sporcunun katıldığı turnuva Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirildi. 6 tur İsviçre sistemiyle oynanan turnuvanın yönetiminde Başhakem Mehmet Ali Beşbudak, İl Hakemleri Zafer Yaşar, Sami Akyüz, Nahil Filiz, Erol Ferhatoğlu, Gülgün Akarsu yer aldı.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları, Ayvalık Belediye Başkan yardımcısı Gökay Bacan ve turnuva hakemleri tarafından verildi.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında, Minikler kategorisinde; Kıvanç Sarlıcalı İlkokulu'ndan Selim Demirelli birinci, aynı okuldan Kerem Acar ikinci, Çakmak İlkokulu'ndan Ümmügül Şahin üçüncü, Sakarya İlkokulundan Emre Kandemir dördüncü, aynı okuldan Civan Devrim Aslan da beşinci oldu. Bu kategoride en iyi kız sporcu unvanına ise turnuvaya Bursa'dan katılan Birsu Doğru layık görüldü.

Turnuvanın Küçükler kategorisinde; Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Merve Özsoy birinciliği elde ederken, ikinciliği aynı okuldan Asrı Özgül, üçüncülüğü Ali Çetinkaya Ortaokulu'ndan Aslan Cihat Can, dördüncülüğü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Ali Aydın Yavuz, beşinciliği de aynı okuldan İlteriş Kaan Perinçekli elde etti. Bu ketagori de en iyi kız sporcu unvanını ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Eylül Naz Özsaray elde etti.

Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen Yeni Yıl Satranç Turnuvası'nın Yıldızlar kategorisinde; turnuvaya Bursa'dan katılan Safiye Öykü İnce birinci, Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Berke Esendemir ikinci, Edremit Mektebim Ortaokulu'ndan Ceren Akyüz üçüncü, Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Ezgi Sezin Yetimler dördüncü, aynı okuldan Fırat Süslü beşinci oldu.

Turnuvanın Gençler kategorisinde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Alimert Özsoy birinci, Burhaniye'den Körfez Bahçeşehir Okulu'ndan Kutay Dayı ikinci, Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi'nden Ali Araz üçüncü, Ayvalık Anadolu Lisesi'nden Yusuf Enes İbiş dördüncü ve aynı okuldan Tansel Çeliktaş ise beşinci oldu.

Bu kategoride de En iyi Kız Sporcu unvanına Ayvalık Rahim Usta Anadolu Lisesi'nden Tansel Çeliktaş layık görüldü.

Ayvalık Yeni Yıl Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık Yeni Yıl Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık Yeni Yıl Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim