• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ayvalık AK Parti’de görev Hasan Kıtay’a verildi

Ayvalık AK Parti’de görev Hasan Kıtay’a verildi
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen il ve ilçe teşkilatlarını belirleme toplantısında; Ayvalık AK Parti İlçe Başkanlığının yeni yönetimini kurma...

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen il ve ilçe teşkilatlarını belirleme toplantısında; Ayvalık AK Parti İlçe Başkanlığının yeni yönetimini kurma görevi AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay'a verildi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın öncülüğünde gerçekleşen karşılıklı istişarelerin ardından Ataş'ın Ayvalık'taki AK Parti İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimini belirleme görevini Hasan Kıtay'a verdiği öğrenildi.

Parti içerisinde çalışkanlığı ve dinamik duruşuyla dikkatleri üzerinde toplayan Hasan Kıtay'ın ise genç yaşta ağır bir sorumluluk aldığı ancak bu yükü kolaylıkla kaldırabileceği üzerinde durulurken, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı için genel kurul tarihinin önümüzdeki hafta belirleneceği öğrenildi.

Muhabirimize açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı yönetimini kurmaya hazırlanan Hasan Kıtay, parti içerisinde herkesi kucaklayacak bir yönetimi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Hiç kimse ile küskünlüklerinin ve kırgınlıklarının olmadığını kaydeden Kıtay, kendisinden önce de AK Parti için hizmet vermiş olan tüm yöneticilere teşekkür ederek, "İnşallah önümüzdeki süreçte ana kademe ve tüm birimlerimizle daha fazla çalışacak ve daha fazla vatandaşımıza ulaşacağız. Birleştirici ve toparlayıcı bir anlayışla, AK Parti Hükümeti'nin Ayvalık'a daha fazla hizmet getirebilmesinin öncüsü olmaya çalışacağız. Ayvalık'taki AK Parti bayrağının daha güçlü dalgalanması için gece-gündüz çalışacak ve partimizi Ayvalık'ta da iktidara taşıyacağız" diye konuştu.

Ayvalık AK Parti’de görev Hasan Kıtay’a verildi

Ayvalık AK Parti’de görev Hasan Kıtay’a verildi

Ayvalık AK Parti’de görev Hasan Kıtay’a verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim