• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Ayvalık 23 Nisan Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık 23 Nisan Satranç Turnuvası Sonuçlandı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen "23 Nisan Satranç Turnuvası"...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü ile TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen "23 Nisan Satranç Turnuvası" sona erdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi'nin katkı verdiği turnuva 09-10 Nisan 2015 tarihlerinde Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Ayvalık Satranç Spor Kulübünce ilki 2008 yılında yapılan ve geleneksel hale getirilen 23 Nisan Satranç Turnuvası, bu yıl 72 lisanslı satranç sporcusunun katılımıyla Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirildi. 5 tur İsviçre sistemiyle oynanan turnuvanın hakemliğini Mehmet Ali Beşbudak (Başhakem), Sami Akyüz(İl Hakemi) , Zafer Yaşar(,İl Hakemi),Nahil Filiz ve Gülgün Akarsu yürüttü.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, dereceye giren sporcuların madalyaları, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlü Cem Hamzaoğlu ve turnuva hakemleri tarafından verildi.

Bu kapsamda; Minikler kategorisi etabında Ada Alkan Akdeniz birinci olurken, Cihan Şamil Dağüstü ikinci, Erdem Ege Korkmaz üçüncü, Alper Batuhan Aksoy dördüncü, Nisan Naz Demir beşinci oldu. Bu etapta En iyi kız sporcu: Hatice Devecioğlu oldu.

Turnuvanın Küçükler kategorisi'nde; birinci Merve Özsoy olurken, ikinci Pınar Özdemir, üçüncü İlteriş Kaan Perincekli, dördüncü Boran Çaylak, beşinci de Eylül Naz Özsaray oldu. Bu etapta En iyi kız sporculuğa ise: Beril Büyükmutlu layık görüldü.

Turnuvanın Yıldızlar Kategorisinde; İzzet İdiz birinci, Fırat Süslü ikinci, Onurcan Gövenç üçüncü, Ceren Akyüz dördüncü ve Aslan Cihat Can beşinci oldu.

Turnuvanın Gençler Kategorisinde Alimert Özsoy birinci, Ali Araz ikinci, Ceren Çeliktaş üçüncü, Nihat Odunlu dördüncü ve Mert Kaleli de beşinci oldu.

Ayvalık 23 Nisan Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık 23 Nisan Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Ayvalık 23 Nisan Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim