• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Ayto’dan 3. Antalya Çıkarması

Ayto’dan 3. Antalya Çıkarması
Aydın Ticaret Odası (AYTO), bu yıl 350 üyesi ile Antalya 23. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 5.Uluslararası İçecek...

Aydın Ticaret Odası (AYTO), bu yıl 350 üyesi ile Antalya 23. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 5.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı.

AYTO, 2014 yılında 200 üyesi ile Antalya'da düzenlenen YAPEX YAPI Fuarına, 2015 yılında 504 üyesi ile 22. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 4.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'na katılmıştı. AYTO 2016 yılında bu kez 350 üyesi ile Türkiye'nin en büyük gıda ve içecek fuarı olan Anfaş Food Product ve Anfaş Bevex uluslararası içecek fuarına çıkarma yaptı.

5 Komiteden 350 kişi fuarı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Odası'na; et ve süt ürünleri ticaretinden kayıtlı 3. Meslek Komitesi Üyeleri, tarım ürünleri işleme, paketleme ve satışından kayıtlı 5. Meslek Komitesi Üyeleri, zeytin ve zeytinyağı imalat ve satışından kayıtlı 6. Meslek Komitesi Üyeleri, toptan ve perakende gıda ve içecek sunum hizmetlerinden kayıtlı 12. Meslek Komitesi Üyeleri ve unlu mamuller ve pastane ürünler imalat ve satışından kayıtlı 19. Meslek Komitesi üyelerinden toplam 350 kişi Antalya - Anfaş Fuar Merkezi'ndeki gıda ve içecek fuarını ziyaret etti.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ULUSLAR ARASI GIDA VE İÇECEK FUARI

Aydın'dan 8 otobüs ve özel araçlarla ziyaret edilen fuardan AYTO Üyeleri oldukça memnun ayrıldı. 12 ülkenden 400'ün üzerinde katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği Türkiye'nin en büyük uluslararası gıda ve içecek fuarı olan Antalya 23. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile Anfaş Bevex 5.Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'nda 35 bin m2 alanda 3652 markanın katılımı ile gerçekleşti. Fuar katılımcılarını 49 ülkeden 1405'i yabancı olan toplamda 47.400 ziyaretçi ile sektörü bir araya getirdi.

AYTO'nun 350 kişilik 3. Antalya çıkarmasını değerlendiren AYTO Başkanı Hakan Ülken, fuarların AYTO üyeleri arasında kaynaşmaya da katkı sağladığını ifade ederek, "2013 yılının Mayıs ayında beni Türkiye'nin en genç oda başkanı yaptınız. Ekibimizle, komitelerimizle, meclisimizle ve yönetim kurulumuzla birlikte bir tek şeye karar verdik. Dedik ki Odamız üyelerinin aidatlarından biriken bütçeden çıkacak bir para direkt Odamız üyelerini ilgilendirecek ve hiçbir üye arasında adaletsizlik olmayacak. Hiçbir yere Odamız üyeleri haricinde Oda bütçesinden kaynak aktarmayacağız. AYTO üyelerine yönelik bütün projeleri yürüteceğiz dedik. En önemlilerinden biri de fuarlardı. Fuarlar olmazsa olmazımız. Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarlara ilişkin yapılan anket sonucunda üyelerimizin kendi beyanları ile kar ettikleri rakamın 1 milyon TL'nin üzerinde olduğunu tespit ettik. Hayatta her şey para değil, paranın yanı sıra beraber olmak da çok önemli. Aynı sektörde ve rekabet halinde olmalarına rağmen yüz yüzden utanır mantığı ile daha bir dayanışma içinde olmalarına vesile olabilecek bir dakika bile yaşanıyor ise ne mutlu bize, ne mutlu size. Önemli olan Odanın üyesi ile hemhal olması, sürekli istişare halinde olmasıdır. Odanın gerçek sahibinin üyesi olduğunu bilmesidir. Hep beraber büyük bir ailenin asil birer fertleriyiz" diye konuştu.

Ayto’dan 3. Antalya Çıkarması

Ayto’dan 3. Antalya Çıkarması

Ayto’dan 3. Antalya Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim