• BIST 9524.59
  • Altın 2495.084
  • Dolar 32.5109
  • Euro 34.7283
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Aytemiz’den istasyon yöneticilerine ’eğlendirirken öğreten eğitim’

Aytemiz’den istasyon yöneticilerine ’eğlendirirken öğreten eğitim’
Aytemiz, 2016 yılında başlattığı "tiyatral bayi eğitimlerine" devam ediyor.

Aytemiz, 2016 yılında başlattığı "tiyatral bayi eğitimlerine" devam ediyor. İstasyon yöneticilerine yönelik yapılacak olan 2018 yılı eğitimleri, Umut Oğuz ve Kurumsalhane ekibi ile Trabzon'dan başlayacak.

Türkiye'nin önemli akaryakıt markalarından Aytemiz, 2016 yılında hayata geçirdiği tiyatral bayi eğitimlerini bu yıl Trabzon'dan başlatacak. İstasyon yöneticilerine yönelik eğitim biriminin organize ettiği "operasyon" eğitimi; "Ne anlatmak istediğinizi söyleyin "nasıl" kısmını biz hallederiz" sloganı ile yola çıkan Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibi tarafından gerçekleştirilecek. Trabzon'un ardından Mersin, İzmir ve Kocaeli'nde gerçekleştirilecek tiyatral eğitimler ile sadece şirketin istasyonlarındaki yöneticilerin eğitilmesi değil, akaryakıt sektörü için de, müşterilerin beklentilerini en hızlı ve doğru şekilde karşılayabilecek profesyonellerin yetiştirilmesi hedefleniyor. Şirketin yönlendirmesi sonucunda, interaktif olarak hazırlanan skeçler ile verilen eğitim marka algısı, müşteri memnuniyeti, yönetim, işe alım ve operasyonel mükemmeliyet gibi ana konulardan oluşuyor.

Eğitim içeriklerinin hazırlanma aşamasında, sektörün eğitim ihtiyaçlarını gidermeye özen gösterdiklerinin altını çizen şirketin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek, "Uzun süren çalışmalar sonucunda, sektör için çok kıymetli bir eğitim içeriği oluşturduk. Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibinin "eğlendirirken öğreten" skeçleri ile istasyon yöneticilerine, marka olarak çok önem verdiğimiz konuları hatırlatırken, aynı zamanda keyifli vakit de geçirmelerini hedefliyoruz. Aytemiz, eğitim kavramı ile sanatı buluşturarak, sektöre yeni bir vizyon daha kazandırıyor" dedi.

Bu "yenilikçi ve üretici" bayi eğitimlerinin, sektöre yepyeni bir soluk getireceğine de inandığını sözlerine ekleyen Gökçek, "Sektörde yoğun bir rekabet var. Hedefimiz, mevcut ve sadık müşterilerimize, her gün ilk kez karşılaştığımız yeni müşterilerimizi de eklemek ve hepsini sürekli müşterimiz olacak şekilde kazanmak. Şirket olarak gerçekleştireceğimiz tiyatral bayi eğitimlerimizle hem ön saha satış ekibimizi hem de bayi yöneticilerimizi "müşterisini tanıyan, farklı servis ve hizmetler sunan akaryakıt istasyonu" konseptimize bir adım daha yaklaştırıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz, istasyonlarımıza her uğradıklarında, hizmet kalitemizdeki artışın ve pozitif dönüşümün farkına varacaklar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim