• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği
Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı.

Samsun'da 2 yıldır görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği'ne tayini çıktı. Samsun Valisi İbrahim Şahin, Girgin'in tayini çıkmasından dolayı, veda yemeği düzenledi.

Serra Otel'de düzenlenen veda yemeğine Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, Anadolu Eğitim Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, Sinop Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordu Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in eşi Dudu Girgin, ilçe kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeği öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, "Her ayrılık insanın yüreğinde bir yara açar. Samsun'da bir pazartesi günü göreve başlamıştım, bir çarşamba günü de ayrılıyorum. Görev sürem 2 yıl ama 2 gün gibi çok hızlı geçti. İlimizin her köşesine, her okuluna ulaşmaya çalıştık. Eğitim öğretimde daha çok desteğe ihtiyacı olan özellikle kırsal kesimdeki kurumlarımıza, en uzak köylerimize bile ulaşmaya çalıştık. Her birinden ayrı güzellikler ve ayrı sevgiler aldık. Bakanlığımızın takdiri ile Bakanlık Müşavirliği'ne görevlendirildik. Bugün itibariyle resmi olarak ilişiğimi kestim. Bulunduğum süre içerisinde ildeki herkesten çok büyük destek gördüm. Her zaman gönlümün bir kısmı Samsun'da olacak. Hakkınızı helal edin" dedi.

Aytekin Girgin'in çok iyi bir insan ve iyi bir ilişki sermayesine sahip olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "2 yıllık bir süre içerisinde çok kıymetli müdürümüzle çok güzel bir çalışma ortamı içerisinde şehrimizin milli eğitim alt yapısına, milli eğitim camiamızın çeşitli sosyal, fiziki ihtiyaçlarına cevap vermek üzere verdiği mücadelede biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bize düzen bir şey olduğu sürece katkı vermeye çalıştık. İnsanlar sahip oldukları mesleki bilgi ve beceriyi insan ilişkileriyle geliştirir ve büyütürler. Bir insanın hayatındaki en büyük sermaye ilişki sermayesidir. Çok bilgili olabilirsiniz, önemli diplomalara sahip olabilirsiniz, çok zengin olabilirsiniz ama ilişki sermayeniz ve iletişim kabiliyetiniz zayıfsa hayatta başarılı olmanız zordur. Aytekin Girgin iyi bir Milli Eğitim Müdürü olduğu kadar çok iyi bir insan ve iyi bir ilişki sermayesine sahip kardeşimizdi" diye konuştu.

Girgin'in Samsun'daki eğitim düzeyini yukarılara çıkarmak için çok çabaladığını ifade eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Kamu görevlisi olmanın bir yanı da atanmaktır. İnsan ayrılırken bazen hüzün yaşar. Milli Eğitim Müdürümüzden ben vali olarak memnundum. Güzel ilişkilerimiz oldu. Bir şey söylediğimizde hemen yerine getirdi. Samsun'un eğitimini yukarıya taşımak için çok ciddi çabası ve çabalarımız oldu. Milli Eğitim Müdürümüz, Bakanlık Müşavirliği'ne atanıyor. Müdürümüz inşallah gerek bitirdiği fakülteler, gerekse aldığı tecrübeler dolayısıyla daha güzel yerlerde istihdam ederler. Müdürümüzün neden ataması çıktığını ben de merak ettim. Hakikaten kimse bir şey söyleyemedi. Yüzlerce şey söylenebilir. Ne söylediklerine de çok bakmamak gerekir. Önemli olan güzel, hayırlı ve eğitim adına kaliteli işler yapmış olmaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Şahin, Milli Eğitim Müdürü Girgin'e plaket verdi. Daha sonra milli eğitim çalışanları da Girgin'e hediyeler takdim ettiler.

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Aytekin Girgin’e Veda Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim