• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi
Mersin merkezli paketleme evleri işletmecilerinin kurduğu Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmecileri Derneği (AYMED), doğu ve güneydoğuda terör örgütüne...

Mersin merkezli paketleme evleri işletmecilerinin kurduğu Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmecileri Derneği (AYMED), doğu ve güneydoğuda terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine dağıtılmak üzere Diyarbakır'a portakal, limon, greyfurt ve mandalinadan oluşan 120 ton narenciye gönderdi.

Mersin'den doğu ve güneydoğuda terör örgütüne karşı devam eden operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine narenciye desteği sürüyor. Bu kapsamda, merkezi Mersin'de bulunan ve Akdeniz Bölgesi'ndeki yaş meyve, sebze ve narenciye paketleme evlerini bir çatı altında toplayan AYMED de üyesi olan yaş meyve, sebze ihracatçılarının desteğiyle sağladığı 5 TIR dolusu narenciyeyi, operasyonlarda görev alan asker ve polislere gönderdi. Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan Ekosis firmasında TIR'lara yüklenen portakal, mandalina, greyfurt ve limonlar, yarın Diyarbakır Valiliği'ne teslim edilmek üzere Mersin'den yola çıktı.

"KAMPANYAYI, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK AMACIYLA BAŞLATTIK"

Narenciyenin yüklenmesinin ardından gazetecilere açıklama yapan AYMED Başkanı Kadir İldeniz, dernek olarak doğu ve güneydoğudaki operasyonlarda görev yapan polislere ve askerlere moral olması düşüncesiyle bu kampanyasını başlattıklarını söyledi. Yaş meyve, sebze ihracatçıları olarak, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün her şeyden daha önemli olduğunun bilincinde olduklarını belirten İldeniz, "Bu bağlamda, gece-gündüz demeden terör örgütlerine karşı mücadele veren güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek ve onlara moral ve destek amacıyla bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Bu ürünleri, AYMED üyelerine duyuru yaparak topladık. Herkes kendi gönlünden ne veriyorsa onu toplayarak AYMED bünyesi altında sevkini yapacağız. Bugün 5 TIR sevk ediyoruz. Mandalina, limon, greyfurt ve portakaldan oluşan yaklaşık 120 ton narenciye gönderiyoruz. Ürünlerin dağıtımını Diyarbakır Valiliği yapacak. Gerek polisimize gerek askerimize biz buradan ne kadar yardım da yapsak bir nebze moral olarak destek amaçlı bunu yürütüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu desteğimiz devam edecek" dedi.

2001 yılında kurulan derneğin kurucu başkanı Kemal Kaçmaz da, "Çukurova bölgesinde faaliyet gösteren yaş meyve, sebze paketleme evlerinin işletmecilerinin bir arada olduğu AYMED, bugün doğuda görev yapan güvenlik güçlerine moral, motivasyon desteği sağlamak ve her zaman onların yanında olduğumuzu, onlara destek verdiğimizi bilmeleri amacıyla bu kampanyayı başlattı. Bu kampanyanın devamının geleceğini biliyorum. Arkadaşlarımız bu şekilde çalışmalarına devam ediyor. Burada emeği geçen tüm ihracatçılarımıza, paketleme evi sahiplerine teşekkür ediyorum. Orada ülkemizin bütünlüğü için 24 saat görev yapan güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından narenciye yüklü TIR'lar, Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktı.

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Aymed, Doğudaki Asker Ve Polise 120 Ton Narenciye Gönderdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim