• BIST 9753.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Aydınspor 1923’te Yüzler Gülüyor

Aydınspor 1923’te Yüzler Gülüyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 play-off yolunda Eyüpspor'u mağlup ederek önemli bir galibiyete daha imza attı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 play-off yolunda Eyüpspor'u mağlup ederek önemli bir galibiyete daha imza attı.

Aydınspor 1923'ün teknik patronu Tarık Daşgün, 3-0 kazanılan Eyüpspor maçını değerlendirdi. Maça tutuk başladıklarını belirterek söze başlayan Daşgün, Eyüpspor'un iyi bir orta sahaya sahip olduğunu değinip çok iyi pas yapan ve uzun süredir bir arada oynamış oyunculardan oluşan bir takım olduğunu dikkat çekti.

Orta sahası güçlü olan rakibe göre orta saha için önlem aldıklarını dile getiren Daşgün, "Fakat oyun hakimiyetini ilk yarıda onlara kaptırdık. Ama tempomuzla ve direncimizle ilk yarıyı böyle geçirip ikinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk. Hedefe doğru giderken ve bir amaç doğrultusunda mücadele ederken oyuncuların üzerinde gerginlik olması normaldir. Ama ikinci yarıda bunu üzerlerinden attılar. Tempomuzda onlardan daha fazla olduğu için fiziksel gücümüzle oyuna hakim olduk. Sonrasında da goller geldi. İlk yarı oyunun içinde yüksek tempo olduğu için oyundan düşen arkadaşlarımız oldu" dedi.

'BURAKCAN ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLADI'

Gürkan'ın forvet mevkisine geçmesiyle oyunun hareketlendiğini ifade eden Tarık Daşgün, "Oyuncu değişiklikleri konusunda Burak'ın oyuna girmesiyle oyun tam oturdu. Burak çok büyük katkı sağladı. Golü bulduktan sonra rakip açıldı ve kanatlar açıldı. Biz de golü bulduktan sonra daha da rakibin açılmasıyla hücum organizasyonumuzu arttırdık. Ama bence oyunun kilit noktası Burakcan'ın oyuna girmesidir. Onun oyuna girmesiyle oyun akışı çok daha farklı oldu. Ama tabi ki biz bir takımız. 11 kişi oynuyoruz ama kenarda bekleyen 7 tane aslanımız var" şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN SAĞLIK"

Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğundan yakınan Daşgün, "6 haftadır 5 eksikle oynuyoruz. Erdi'nin sakatlığı vardı. Maç saatine kadar bekledik ve ısınmada tekrar ağrı hissettiği için risk etmedik. Önemli olan çocukların sağlığıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim