• BIST 9548.09
  • Altın 2503.624
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.52
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Aydınspor 1923’te Play-off Seferberliği

Aydınspor 1923’te Play-off Seferberliği
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, play-off umutlarını sürdürebilmek için hafta sonu oynayacağı lider Manisaspor maçı hazırlıklarını...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, play-off umutlarını sürdürebilmek için hafta sonu oynayacağı lider Manisaspor maçı hazırlıklarını sıkı tutuyor.

Aydınspor 1923 play-off yolundaki son haftalardaki ilerleyişini lider Manisaspor karşısında da sürdürmenin hesapları yapılıyor. Sıkı bir antrenman programı eşliğinde hazırlıklarını devam ettiren siyah beyazlılar son beş haftadır kazanamayan yaralı Manisaspor'u taraftarının desteği ile mağlup edip eli boş göndermek istiyor. Manisa maçı için konsantre çalışmalarının hızlandırıldığı Efe'de yönetim ve taraftalar tarafından da seferberlik ilan edildi. Zorlu maç öncesinde Aydınlı taraftarları maça davet etme anlamında basılan bin adet broşür iş yerlerine ve toplu ulaşım araçlarına asılarak maçın önemine dikkat çekilmeye başlandı. Siyah beyazlı yönetim ise aldığı kararla Aydınlı taraftarlara "Pazar günü pikniğe değil Menderes'e" diye çağrıda bulundu.

"TEK VÜCUT OLMALIYIZ"

Play-off için takımdaki havanın olumlu yönde ilerlediğini ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direkörü Tarık Daşgün, "Üst üste aldığımız galibiyetlerle takımımızın moral ve motivasyonu yerine geldi. Play-off oynayacağımız inancı daha da arttı. Bundan sonra oyundan çok ne skora bakmamız gerekiyor. 8 haftalık yeni bir lig başlatmıştık. 8 haftanın ilk 4 haftasını oynadık. 4 haftada 3 galibiyet ve 1 de mağlubiyet aldık. Hesaplarımızla alakalı bir sapma yaşamadık. Manisaspor maçı da bu serinin beşinci maçı olacak. Bu noktadan sonra rakibimizin konumu, gücü, sahada neler yaptığı değil, bizim neler yapabildiğimiz önemli. Bugüne kadar kazandığımız maçlardaki performansı sahaya yansıtabilir miyiz o önemli. İnşallah bu hafta yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar, tüm Aydınlılar olarak sahaya tek vücut olarak çıkarsak, rakibinin kim olduğu bizim için önemli olmayacak" dedi.

"İNŞALLAH GALİP AYRILACAĞIZ"

Play-off oynayabilmek için kalan maçlarda puan kaybetmemeleri gerektiğinin altını çizen Daşgün, Şu an 43 puandayız ve 46 puan play-off oynar diyerek her maça ayır gözle bakıyoruz. Felsefe olarak maç maç ilerlemeyi kabul ediyoruz. Saha avantajını da kullanarak kazanmak istiyoruz. Sezon sonunda sonuç ne olursa olsun futbolcularımı verdikleri emeklerden dolayı alınlarından öpüyorum. Her maçta bütün futbolcularım yüreğini koyarak, inancıyla, tek vücut olarak mücadele ediyor. İnşallah gülen taraf biz oluruz. Rakibimizi yakından takip ediyoruz. Artıları eksileri olan bir takım. İnşallah alnımızın akıyla sahadan galip olarak ayrılacağız" diye konuştu.

Aydınspor 1923’te Play-off Seferberliği

Aydınspor 1923’te Play-off Seferberliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim