• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi
Hafta sonu evinde konuk edeceği lider Kocaeli Birlikspor maçı öncesinde Play-Off için kenetlenen Aydınspor 1923'e bir moral de Aydın Sivaslılar Derneği'nden...

Hafta sonu evinde konuk edeceği lider Kocaeli Birlikspor maçı öncesinde Play-Off için kenetlenen Aydınspor 1923'e bir moral de Aydın Sivaslılar Derneği'nden geldi. Zorlu maç öncesinde siyah beyazlıları ziyaret eden Aydınlı Sivaslılar, futbolcular baklava ikramında bulunarak kritik maç öncesinde moral verdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonu Play-Off yolunda çıkacağı kritik Kocaeli Brilikspor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde antrenmanlarına devam eden Aydınspor 1923, Play-Off ateşini yakmaya hazırlanırken şehir de bu maça kenetlendi. Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncuların moralli olduğu gözlendi. Düz koşuyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ve yarım sahada iki takım halinde yapılan orta çalışmasıyla devam etti. Antrenman öncesi öğrencileriyle kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Tarık Daşgün, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada Kocaeli Birlikspor maçında da futbolcularına güveninin tam olduğunu söyledi. Sol arka adalesinde ağrıları bulunan Ramazan Karaca'nın takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenmanı yöneticilerden Dursun Çalık ve Kulüp Müdürü Akın Güdücü'nün yanı sıra az sayıda taraftar takip etti.

SİVASLILARDAN BAKLAVA DOPİNGİ

Her kesimin merakla beklediği maç öncesinde siyah beyazlılara moral amaçlı bir ziyaret gerçekleştiren Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer ve yönetim kurulu üyeleri antrenman öncesinde futbolculara baklava ikramında bulundu. Dernek adına konuşma yapan Başkan Mukadder Özer, "Bende bu kulüpte bir dönem yöneticilik yaptım. Hepimiz yanınızdayız. İyi bir ivme yakaladınız. Hafta sonu önemli bir maça çıkacaksınız. Hepinize güvenimiz tam. Umarım galibiyette tamamlar Play-Off potasına gireriz. Bu arada baklava konusunda bize destek olan Sıroğlu Baklavaları'na teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi

Aydınspor 1923’e Sivaslılar Dopingi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim