• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Aydınspor 1923 turp gibi

Aydınspor 1923 turp gibi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'lü futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'lü futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçti.

Aydınspor 1923'te teknik heyet ve 31 futbolcu Efeler'deki Özel Medinova Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünde teknik heyet ve tüm futbolcularda hiçbir sağlık sorununa rastlanılmazken güçlülük ve kuvvetlilik bakımından da 41 kere maşallah dedirtti. Sağlık kontrolünde teknik heyet ve 31 futbolcu, yapılan EKG, kan tahlili, genel cerrah, dahiliye, ortepedi, akciğer grafik tetkikleri sonucunda da "turp gibi" çıkarak yeni sezon için de umut verdi.

"TAKIMIMIZ TURP GİBİ"

Yapılan kontrollerde olumsuz bir durumla karşılaşmamaları kendilerini sevindirdiğini belirten Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Bahaddin Şimşek, "Hastane çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Yeni sezon öncesi takımımız turp gibi şimdiden 41 kere maşallah diyelim" dedi.

"PROBLEM YOK"

Gerçekleşen sağlık kontrolleri hakkında konuşan kulüp doktoru Gökhan Aksu, futbolcuların hepsinin sağlık açısından iyi olduğunu ifade ederek, "Sezon başı kamp öncesinde ayrıntılı bir değerlendirme yapıldı. Özelikle yüklenme döneminin sonuçlarını görmek istedik. Her sene yapılan rutin testleri bu yıl Medinova'da gerçekleştirdik. Orada uzman hekimlerimiz var. Kardiyolojik testlerle ayrıntılı incelemeler yaptırdık. Bunun için de EKG ve ekografi gibi kalp ile ilgili verileri aldık. Tam tahliller tam çıkmadı. Ancak genel izlemim olarak spora engel problem tespit edilmedi. Genel testlerin ağırlığı laboratuar ve bio kimyasal testler uygulandı. Sporcularımızda her hangi bir problem çıkmadı. Hepsi ikinci kampa da hazırlar. Aydınspor 1923 turp gibi. Takımımız çok genç. Bu yüzden sağlık anlamında çok problem yok. Yaş ortalaması çok iyi. İzin döneminde sakatlıkla gelen oyuncu olmadı. Futbolcular sezon arasında dinlenerek hazır geldiler. Profesyonel şekilde hazırlıklarını yapmışlar. İyi değerlendirmişler. Çoğu oyuncumuz çalışmalarını yapmış. Bu da teknik heyeti memnun ediyor" diye konuştu.

Aydınspor 1923 turp gibi

Aydınspor 1923 turp gibi

Aydınspor 1923 turp gibi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim