• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını yaptığı...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını yaptığı bir günlük iznin ardından başladı.

Play-off yolunda Ankaragücü'nü mağlup ederek önemli bir üç puan alan ve üst sıralardaki yerini koruyan Aydınspor 1923'te moraller yerinde. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde bir günlük iznin ardından hafta sonu İstanbul ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan siyah beyazlılarda antrenmana Ankaragücü maçında sakatlanan Kaan Çebi ile sakatlığı devam eden kaleci Evren katılmadı. Futbolcuları ile birlikte Ankaragücü maçını değerlendirerek antrenmana başlayan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Tarık Daşgün, futbolcularını maçta yaptıkları hataları konusunda uyarılarda bulundu ve bazı hatırlatmalar yaptı. Kor çalışması ile başlayan antrenmanda siyah beyazlılar, beşe iki top kapma, dar alanda pas çalışması ile antrenmanı tamamladı.

HASAN'DAN GALİBİYET BAKLAVASI

Aydınspor 1923 altyapısında forma giyen 15 yaşındaki genç futbolcu Hasan Gündem antrenman öncesinde siyah beyazlı futbolculara Ankaragücü galibiyeti nedeniyle baklava ikram etti. Kaptan Erdi Bakırcı'ya elleriyle baklava yediren Hasan, futbolcu ağabeylerini de Ankaragücü galibiyeti için tebrik etti.

KAAN, HAFTA SONUNA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILACAK

Ankaragücü maçında sakatlanan Kaan Çebi'nin son durumu ile ilgili olarak bilgiler veren Aydınspor 1923 Kulüp Doktoru Gökhan Aksu, "Kaan'ın ayağında kemik ödemi ve yumuşak dokuda sıvı birikimi var. MR'ında kötü bir durum çıkmadı ve sonuçlar temiz. Hafta sonu oynanacak maç için yetiştirmeye çalışacağız. Ama yetişmeyebilir. Ancak bir sonraki hafta oynanacak olan Bucaspor karşılaşmasında sahadaki yerini alabilecek. Sağlık ekibi bütün gücüyle Tepecik maçına yetiştirmeye çalışıyor. Kaan ödem tedavisi olacak" ifadelerini kullandı.

"SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Bundan sonraki bütün maçların kolay maçlar olmadığını hatırlatan Daşgün, "Kazanmak çok güzel ve bu maç önemli bir virajdı ama bundan sonrası daha önemli. Kazandık ama play-off potasına giremedik. Futbolcularımızın hepsi inançlı ve bu inanç gün geçtikçe artıyor. Herşey yolunda ve inşallah bu güzel hava bozulmaz. Önümüzdeki iki maçı deplasmanda oynayacağız. İnşallah 6 puanla döneriz. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. İçerde veya dışarıda diye maç ayrımı yapmayacağız. Büyükçekmece maçını yine sentetik zeminde oynayacağız ve hazırlıklarımızı da buna göre yapacağız. Bir galibiyet serisi başladı bunu devam ettirmek istiyoruz. Yakaladığımız bu seri de rakiplerimiz üzerinde de etkili olacağını düşünüyoruz" dedi.

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı

Aydınspor 1923, Tepecik Hazırlıklarına Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim