• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı
Play-off yolunda ligin zorlu ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Aydınspor 1923, maç öncesi son antrenmanını Sivas'ta yoğun rüzgar eşliğinde...

Play-off yolunda ligin zorlu ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Aydınspor 1923, maç öncesi son antrenmanını Sivas'ta yoğun rüzgar eşliğinde gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin 26 haftasında deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Sivas'ta yaptığı son antrenmanla tamamladı. Efe'ye kapılarını açarak jest yapan Sivasspor Kulübü siyah beyazlılara antrenman olanağı sağladı. Sivasspsor kulüp tesisinde Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde yapılan antrenman düz koşuyla başlarken, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Son bölümünde yarı sahada pas çalışması yapılan antrenman yan top çalışmasıyla son buldu. Daşgün'ün yardımcıları Bekir Küçükşahal ve Düzgün Canpolat'ın da yer aldığı antrenmanda kafilede yer almayan Mehmet Gürkan Öztürk, Serhat Mermer, Evren Özyiğit, Nezir Özer, Seçkin Getbay ve Uğur Tülümen gibi isimler dışında eksik oyuncu yoktu. Çalışmaları yönetici Dursun Çalık ve Kulüp Müdürü Akın Güdücü de yakından takip etti.

GALİBİYET İSTEDİ

Antrenman öncesinde oyuncularıyla saha içinde kısa bir toplantı gerçekleştiren Teknik Patron Daşgün, Sivas Belediyespor karşılaşmasının önemine vurgu yaparken, çok zorlu bir deplasman yolculuğu geçirdiklerini söyledi ve mücadeleden mutlak galibiyet beklediğini öğrencileriyle paylaştı. Oyuncularla yakından ilgilenen Daşgün, antrenmanın tamamında çalışmaların içinde yer aldı.

RÜZGAR NEDENİYLE SAHA DEĞİŞTİRDİLER

Öte yandan siyah beyazlıların antrenmana başladıkları sahanın etrafının açık olması nedeniyle şiddetli rüzgar etkili oldu. Çalışmaların olumsuz etkilenmesi sonrasında Aydınspor 1923 Teknik heyetinin talebiyle çalışmalar yan tarafta bulunan ve etrafı korunaklı sahaya alındı. Efe'nin teknik heyetinin yakından tanıdığı Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da antrenmanı kısa süre ziyaret ederek siyah beyazlılar maç öncesi başarı diledi.

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Aydınspor 1923 Son Antrenmanı Sivas’ta Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim