• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Aydınspor 1923 Sivas’ta Puan Arayacak

Aydınspor 1923 Sivas’ta Puan Arayacak
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yoluna play-off hedefiyle devam eden Aydınspor 1923 deplasmanda ligin zorlu ekiplerinden Sivas Belediyespor'a konuk olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yoluna play-off hedefiyle devam eden Aydınspor 1923 deplasmanda ligin zorlu ekiplerinden Sivas Belediyespor'a konuk olacak.

Play-off yolunda son haftalarda eline geçen fırsatları değerlendiremeyen Aydınspor 1923, 26. hafta karşılaşmasında yakın takipçilerinden Sivas Belediyespor'a konuk olacak. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkış dikkat çeken Yiğidolar bir maç eksikle 32 puanla 9. sırada yer alıyor. Son dört maçtır kaybetmeyen Sivas Belediyespor, deplasmanda 4 maçtır kazanamayan Aydınspor 1923 ile play-off yolunda kozlarını paylaşacak. Maç sonunda galip gelen takımın büyük avantaj sağlayıp play-off potasına biraz daha yaklaşacak. Sezonun ilk yarısında Adnan Menderes'te oynanan maçta gülen tafra olmamış ve her iki ekip de 1-1 berabere kalarak puanları paylaşmıştı.

GENÇLERE GÜN DOĞDU

Aydınspor 1923 Sivas deplasmanında birçok as oyuncusundan yoksun çıkacak. Sakatlıkları bulunan Uğur Tülümen ve Nezir Özer ile cezalı olan Seçkin Getbay, Gürkan Öztürk ve Serhat Mermer Sivas maçında formayı genç oyunculara teslim edecek. Ayrıca sakatlığı büyük ölçüde iyileşen kaleci Evren ise teknik heyet tarafından riske edilmemek için Sivas'a götürülmeyen diğer bir isim oldu.

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Sakat ve cezalılar dışındaki bütün oyuncularının hazır olduğunu ve hepsine güvendiğinin altını çizen Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, "Sakat ve cezalımız fazla olmasına rağmen aslan gibi mücadelemizi yapabilecek kadroya sahibiz. Kendi evimizde kaybettiğimiz iki puanı Sivas maçı ile telafi etmek istiyoruz ve kazanmak için oynayacağız. İyi bir pas trafiği kuran takıma karşı mücadele edeceğiz. Mücadele ve fizik kapasitesi olarak biz de bu ligin üzerinden bir takımız. Tempomuzu doksan dakika koruyabiliyoruz. Genç bir takım olarak biz de dinamizmimizi kullanacağız. İnşallah futbol şansı da bizimle olur ve sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz. Konsantrasyonu ve inanmışlığı doğru kullanmamız gerekiyor. Tehlikeli bir ligde oynuyoruz. Yukarıyı zorluyoruz aşağıdaki takımlar geliyor. Biz de üç haftadır bir türlü kendimizi potanın içine atamadık bu inşallah Sivas'ta nasip olur. İç saha maçlarını kazandığımız takdirde play-off oynayacağımıza inanıyoruz" dedi.

MUHTEMEL 11

Aydınspor 1923'ün sahaya kalede Ulaş, defansta Erdi, Gökhan, Devrim, Ramazan orta sahada Ömer, Kaan, Gürcan, Mehmet Bektaş ve ileri uçta da Metincan ve Canberk ikilisi ile çıkması bekleniyor.

HAKEMLER İSTANBUL'DAN

Zorlu karşılaşmada İstanbul Bölgesi'nden Sertaç Şaroğlu düdük çalacak. Yine aynı bölgeden Alper Uslu ile Habip Tiryaki'nin bayrak sallayacağı karşılaşmada Gökhan Esen de saha kenarından hakem üçlüsüne yardımcı olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim