• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Aydınspor 1923 Play-off’u Sonuna Kadar Zorlayacak

Aydınspor 1923 Play-off’u Sonuna Kadar Zorlayacak
Play-Off yolunda zorlu rakibi Kocaeli Birlikspor ile golsüz berabere kalarak şansını son haftaya bırakan Aydınspor 1923'te Teknik DirekTör Tarık Daşgün,...

Play-Off yolunda zorlu rakibi Kocaeli Birlikspor ile golsüz berabere kalarak şansını son haftaya bırakan Aydınspor 1923'te Teknik DirekTör Tarık Daşgün, "Play-Off için son saniyeye kadar savaşacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'e Play-Off yolunda zorlu rakibi Kocaeli Birlikspor'dan kopardığı bir puan yetmedi. Şansını son haftaya bırakan ve potanın bir puan gerisinde Play-Off'u gözetleyen siyah beyazlılarda Teknik Direktör Tarık Daşgün, Kocaeli maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

"SONUNA KADAR ZORLAYACAĞIZ"

İyi bir takıma karşı oynamalarına maçta üstün olan tarafın Aydınspor 1923 olduğunu söyleyen Daşgün, "Biz bu maçı alsak da son maçı yine kesinlikle kazanmak zorundaydık. Bu anlamda bizim açımızdan çok fazla kaybedilen bir şey yok. Son maçı alırsak Allah'ın izniyle Play-Off oynarız. Son maçımızı almamızın yanında Play-Off'a kalmamız İnegölspor'un Eyüspor ile oynayacağı maçla da bağlantılı. Ama biz yine Kocaeli maçında oynadığımız oyunla hedefimiz olduğunu bir kez daha gösterdik ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Sonuna kadar zorlayacağız dedik ve son maça kadar da bu iddiayı devam ettiriyoruz. Biz son saniyeye kadar zorlayacağız. Karşımızda lider bir takım vardı bütün maçlarını kazanarak gelen bir takıma karşı üstün oynadık. Karşımızdaki takımın bütçesi bizim beş katımızdı" dedi.

"İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK"

Oyun anlamında buraya gelen iki lider takımın da yerini değiştirdik. Biz gerçekten iyi bir takımız. Bu takımla çok uzun süre bir arada olamadık. Bu takımla yapabileceğimiz ve ulaşabileceğimiz potansiyel olan performansa tam anlamıyla ulaşamadık ve ancak bu zamanda bu kadar oldu. Ama futbolcularımızın kendilerine olan güveni geldi, gerçek kişiliklerini, futbol anlayışlarını ve yeteneklerini organize bir şekilde sahaya yansıtmaya başladılar. İyi bir takım olduğumuz zamanla ortaya çıktı fakat ne yazık ki bu benim olduğum süre içindeki maratonda son dakika golleri yedik ve alabileceğimiz bir sürü de maçlarda puan kaybettik. Bunları da göz önüne alırsak iyi bir performans sergiliyoruz" diye konuştu.

"SEÇKİN'İN KATKILARI GÖZ ARDI EDİLEMEZ"

Maçın son dakikalarında başarılı orta saha oyuncusu Seçkin Getbay'ın yaptığı karar hataları nedeniyle bazı taraftarların tepki göstermesini de eleştiren ve öğrencisini koruyan Daşgün, "Futbol hatalar oyunudur. Bu çocuklar bizim çocuklarımız ve hepsi de elinden gelen mücadeleyi yaptı. Seçkin bu takımın yıllardır önemli oyuncularından bir tanesi. Bu takım buraya gelirken diğer futbolcuların nasıl katkısı varsa Seçkin'in de katkıları göz ardı edilemez. Seçkin bu takımın iyi oyuncularından ve önemli oyuncularından bir tanesidir. Seçkin o karar hatalarını yaparken takımına bir zarar gelsin diyerekten art niyetli bir şey yapmamıştır. Seçkin kesinlikle takımının galip gelmesi için mücadele etmiştir. Seyircinin bu kadar sabırsız olmasına anlam veremiyorum" ifadeleri kullandı.

Aydınspor 1923 Play-off’u Sonuna Kadar Zorlayacak

Aydınspor 1923 Play-off’u Sonuna Kadar Zorlayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim