• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Aydınspor 1923 Kupada Son Maçına Çıkıyor

Aydınspor 1923 Kupada Son Maçına Çıkıyor
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda iddiası bulunmayan 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, gruptan çıkmayı garantileyen diğer Kırmızı...

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda iddiası bulunmayan 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, gruptan çıkmayı garantileyen diğer Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor'u konuk edecek.

Aydınspor 1923 Ziraat Türkiye Kupası'nda son maçına çıkıyor. D Grubu'nda 12 puanla lider olan İzmir ekibi Bucaspor'u konuk edecek olan Aydınspor 1923 yaptığı bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Bucaspor maçına hazırlanan Aydınspor 1923'te sağ ayak bileğinde sakatlığı bulunan Metincan Cici takımdan ayrı çalışırken siyah beyazlılar maç öncesi hafif bir antrenman gerçekleştirdi. Ayrıca siyah beyazlıların soğuk bir havada gerçekleştirdiği antrenmanda futbolcuların neşeli halleri ise dikkat çekti. Aydınspor 1923'ün Adnan Menderes Stadyumu'nda Bucaspor'u konuk edeceği karşılaşma saat 14.00'te başlayacak olup A Spor'dan da naklen yayınlanacak.

GENÇLER SAHNE ALACAK

Kupada bir iddiası kalmadığı için rotasyonun devam edeceğini vurgulayan ve genç oyunculara şans vereceğini söyleyen Aydınspor 1923 Teknik Direktör Tarık Daşgün, "Bu maçın bizim için bir önemi olmayacak ama önemli tarafı sahada görmediğim diğer oyuncuları görme fırsatım olacak. Bunun için sahada çok büyük bir rotasyon olacak. Takımla ilgili olarak yüzde 95 fikir edindim ama oynamayan futbolcuların Buca maçında ne yapacağı benim açımdan önemli. Sonuna kadar mücadelemizi yapacağız ve kazanmak için oynayacağız. Bizim için daha önemli olan lig maçlarıdır. Ben Aydınspor 1923'e inanarak geldim. Bu takımın bir üst lige çıkması anlamında çok umutluyum. Futbolcular da inançlarını bozmadan daha fazla üstüne koyarak iyi işler başaracaklarını inanıyorum" dedi.

Aydınspor 1923'ün Bucaspor karşısında sahaya kalede Engin, defansta Ayberk, Samet, Hasan, Ramazan, orta sahada Yücel, Serhat, Gürcan, Mehmet Bektaş ve iler uçta da Canberk ve Mert ikilisi ile çıkması bekleniyor.

HAKEMLER KARDENİZ'DEN

Aydınspor 1923'ün Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmada Trabzon Bölgesi'nden Ramazan Keleş düdük çalacak. Yine Trabzon Bölgesi'nden Murat Şener ve Giresun Bölgesi'nden Orhan Türkoğlu karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapacak. Rize Bölgesi hakemlerinden Sinan Dereci ise saha kenarından maçı yöneten hakem üçlüsüne yardımcı olacak.

Aydınspor 1923 Kupada Son Maçına Çıkıyor

Aydınspor 1923 Kupada Son Maçına Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim