• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Aydınspor 1923 Kritik Kocaeli Maçına Odaklandı

Aydınspor 1923 Kritik Kocaeli Maçına Odaklandı
Play-Off yolunda Pazar günü kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Aydınspor 1923, lider Kocaeli Birlikspor ile oynayacağı maçın provasını yaparak eksiklerini...

Play-Off yolunda Pazar günü kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Aydınspor 1923, lider Kocaeli Birlikspor ile oynayacağı maçın provasını yaparak eksiklerini kapattı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonu lider Kocaeli Birlikspor ile oynayacağı maça odaklandı. Son olarak Yörük Ali efe Tesisleri'nde çift kale antrenmanla hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Kocaeli maçının provasını yaptı. 20'şer dakikalık üç periyot halinde gerçekleşen çift kale maçta takımdaki oyuncularını hafta sonu oynanacak kritik maça hazırlayan Teknik Direktör Tarık Daşgün, oyuncularına saha kenarından sık sık uyarılarda bulunarak yapmaları gereken doğru hamleler konusunda bilgilendirdi. Sol arka adalesinde ağrıları bulunan Ramazan Karaca'nın takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda; Kulüp Başkanı Fatih Atay ile yöneticilerden Dursun Çalık, Metin Başaran ve Ramazan Kahraman antrenmanı başından sonuna kadar takip etti.

"BU MAÇTA NOKTAYI KOYACAĞIZ"

Takım olarak Play-Off'a odaklandıklarını ve her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, "Sezon ortasından bu yana ilk defa tam kadroya bu kadar yakın konuma geldik. Bunu da son iki adıma denk getirdik. Bu saatten sonra da oyuncularımız işin bilincinde. Biz oyunumuzun iyi olduğundan eminiz. Oyunu, psikolojik durumu, fiziksel durumu, temposunu sahaya yansıtırlarsa bu şehre bir tarih yaşatırlar. Sonuçta rakip şu an lider konumda. Ama bu durum bizim için fark etmiyor. Seyircimizle beraber ve şehir olarak kenetlenip tek vücut olursak o gün bu işe noktayı koyacağız. Biz artık bu dönemde oyun olarak da çok iyi şeyler gösteriyoruz. Bu maçı alırsak son maçın formalite olabileceğini düşünüyorum. Sıkıntı yok, sorun yok. Her şey yolunda. Şu anda sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Moral motivasyonumuz tavan yapmış durumda" dedi.

Aydınspor 1923 Kritik Kocaeli Maçına Odaklandı

Aydınspor 1923 Kritik Kocaeli Maçına Odaklandı

Aydınspor 1923 Kritik Kocaeli Maçına Odaklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim