• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Aydınspor 1923 Kartalspor’u Ağırlıyor

Aydınspor 1923 Kartalspor’u Ağırlıyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off yolunda kritik bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923 27. hafta karşılaşmasında İstanbul ekibi Kartalspor ile...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off yolunda kritik bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923 27. hafta karşılaşmasında İstanbul ekibi Kartalspor ile kozlarını paylaşacak.

Play-off yolunda son haftalarda kötü sonuçlar alan Aydınspor 1923 27. hafta karşılaşmasında alt sıralarda zor günler geçiren Kartalspor'u mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Adnan Menderes Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 13.30 başlayacak. Aydınspor 1923'ün play-off Kartalspor'un da alt sıralardan kurtulmak için kozlarını paylaşacağı maç öncesinde Aydınspor 1923 34 puanla 34 9. sırada, Kartalspor 24 puanla 17. sırada bulunuyor. Aydınspor 1923'te cezalı olan başarılı orta saha oyuncularından Mehmet Bektaş ve Kaan Çebi ile sakatlıkları devam eden Uğur ve Seçkin Kartal maçında forma giyemeyecek. Ayrıca sezonun ilk yarısındaki maçta İstanbul ekibi Kartalspor maçı 3-2 kazanmıştı.

"TELAFİ EDECEĞİZ"

Play-off yarışından kopmamak için Kartlaspor ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Daşgün, "Play-off yolunda içerdeki bütün maçları alma planı yapmıştık. İçerdeki iki maçı alamadık ve Kartal maçı da bu iki maçın telafisi olma anlamında kazanmamız gereken bir maç. Kartalspor'un durumu sıkıntılı ve düşmemeye onuyorlar. Ama bunlar önemli değil biz çıkıp kendi mücadelemizi sahaya yansıtmalıyız. Kendi sahamızdaki maçları kazanıp dışarıdan da puanlar getirmeliyiz. Dezavantaj anlamında da sürekli oynayan oyuncularımızdan da birtakım eksiklikler yaşamamız takım oyunumuzu sahaya yansıtmamızı engelliyor. Sürekli oynayan oyuncularımızın eksikliğini hissediyoruz. Ama 26 tane hazır oyuncumuz var ve kim hazırsa onlarla sahaya çıkacağız" dedi.

"PSİKOLOJİK OLARAK HAZIRIZ"

Hafta başından itibaren Kartal maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Daşgün, "Takım olarak kafa ve psikolojik olarak hazırız. İnşallah yarın uzun süredir gelip gelememenin sıkıntısını da atarız ve öbür maçlara da daha moralli çıkarız. Kartal maçında mücadele, tempo ve takım ruhuyla rakibe fırsat vermeden işi bitirmemiz gerekiyor. Kalan 8 maçta 24 puan var. Asla umutsuz değiliz. Futbolcularımızın, taraftarımızın, şehrimizin umutlanması için mutlaka galip gelip yeni bir hava başlatmalıyız" diye konuştu.

MUHTEMEL 11

Siyah Beyazlıların zorlu mücadeleye kalede Ulaş, defansta Ramazan, Devrim, Gökhan, Erdi, orta sahada Gürcan, Serhat, Gürkan, Metincan, Yücel ve ileri uçta da Nezir'le başlaması bekleniyor.

HAKEMLER AKDENİZ'DEN

Aydınspor 1923'ün Kartalspor ile oynayacağı kritik karşılaşmayı Antalya Bölgesi'nden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Okan Barcın, Görkem Kargıage yapacak. Maçın 4. hakemi ise Gökçen Öztürk olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim