• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Aydınlı Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Aydınlı Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor
Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2016 yılı faaliyet takviminde yer alan, Okullar arası Artistik Cimnastik Minikler-Küçükler Grup Müsabakaları Türkiye...

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2016 yılı faaliyet takviminde yer alan, Okullar arası Artistik Cimnastik Minikler-Küçükler Grup Müsabakaları Türkiye Şampiyonası Mersin'de inde gerçekleştirildi.

Okullar arası Artistik Cimnastik Minikler-Küçükler Türkiye Grup Müsabakalarına 15 il ve 33 takımdan 171 kız ile 83 erkek toplam 254 minik ve küçük sporcu mücadele etti. Şampiyonaya Aydın'ı temsilen katılan sporculardan küçükler kategorisinde Mustafa Kiriş Ortaokulu öğrencisi Berfin Salış, minikler A kategorisinde Güzelhisar İlkokulu öğrencisi Yağmur Akkaya ve Ekrem Çiftçi İlkokulu öğrencisi Nisanur Taş baraj puanını geçerek bir üst tur olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik antrenörleri Soner Ayvaz ve Özge Turhan, başarının en büyük mimarisinin sporcularının olduğunu belirtti.

Antrenör Soner Ayvaz, yaptığı açıklamada; "Başarılı ve zorlu bir şampiyona geçirdik. Sporcularımı tebrik ediyorum. Güzel bir başarıya imza attık. Hedefimiz sporun anası olarak bilinen cimnastik branşında Türkiye Şampiyonu olmak. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızın velilerine de her antrenman programına çocuklarını bıkmadan usanmadan getirerek bu güzel başarılara vesile oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Aydınlı başarılı sporcular 10 yaşındaki Berfin Salış, 8 yaşındaki Yağmur Akkaya ve Nisanur Taş Aydın'ı temsilen 19 - 21 Mart 2016 tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Okullar Arası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Aydınlı Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Aydınlı Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Aydınlı Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim