• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Aydın’dan Sporda Büyük Başarı

Aydın’dan Sporda Büyük Başarı
Efeler 75. Yıl Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu öğrencileri, sporda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Efeler 75. Yıl Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu öğrencileri, sporda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Muay Tai, Wushu ve Atletizm branşlarında bölge ve Türkiye dereceleri alan Fadime Atalay ve Ebru Yaman okullarının gurur kaynağı oldu. Atletizm'de 200 metre uzun atlama ve 60 metrede Aydın birincisi olduktan sonra Türkiye Salon Şampiyonasına katılma hakkı elde eden Ebru Yaman, U16 Türkiye Salon Şampiyonası'nda 200 metrede Türkiye dördüncüsü oldu. Yarışmalarda derece elde eden tüm sporcular ile birlikte Ebru Yaman ve antrenörleri 2020 Olimpik hazırlık kampına davet edildi. Küçük yaşlardan bu yana sporla iç içe olduklarını söyleyen başarılı sporcular bu başarıyı da sıkı, tempolu disiplinli bir çalışma ile yakaladıklarını söyledi.

Aydın Kung Fu Spor Kulübü sporcusu olan Fadime Atalay ise, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen Muay Tai Türkiye Şampiyonasında Wushu yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Nisan ayı içerisinde Muğla'da yapılacak olan Wushu Ege şampiyonasına da sıkı bir tempo içerisinde çalıştığını söyleyen Fadime Atalay bu turnuvadan da başarıyla dönmek istediğini söyledi. Öğrencilerinin göstermiş oldukları başarılardan dolayı okul yönetimi olarak çok mutlu ve gurulu olduklarını ifade eden 75.Yıl Vali Muharrem Göktayoğlu okul müdürü Ramazan Atar, "Öğrencilerimiz Fadime Atalay ve Ebru Yaman kendi branşlarında çok başarılı dereceler elde ederek bizlere ve ailelerine büyük mutluluk yaşattılar. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyorum"

Başarılı sporcuları ileride birer Milli sporcu olarak görmek istediklerini ifade eden Müdür yardımcısı Şener Eraslan, "Öğrencilerimizin bu azim ve çalışma içerisinde ileride daha iyi dereceler ve başarılar yakalayacaklarına inanıyorum" dedi.

Aydın’dan Sporda Büyük Başarı

Aydın’dan Sporda Büyük Başarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim