• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Aydın’da Öksüz Ve Yetimler Sevindiriliyor

Aydın’da Öksüz Ve Yetimler Sevindiriliyor
Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yetim Ve Öksüz Çocuklarımız Sahipsiz Değildir" projesi kapsamında ziyaretler...

Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yetim Ve Öksüz Çocuklarımız Sahipsiz Değildir" projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Proje kapsamında son olarak Efeler ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde ikamet eden Osman Koray Ülker ziyaret edildi. Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Osman Koray Ülker, babası Doğan Ülker'i verem ve kanser rahatsızlığı nedeniyle kaybetti. Babasının rahatsızlığı nedeniyle tüm aile Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından verem taramasından geçirildi.

Osman Koray Ülker ve ailesini Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Didem Sürer, Aydın İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Binbaşı Tarık Ubay, Sosyal Etüt ve Proje İl Müdür Vekili Aydın Ulusal, Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürleri, Aydın Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliğinden Uzman Kifaye Aslan, Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Şube Müdürü Salih Dürek ve Eylem Akar evinde ziyaret etti.

2009 yılında babasını kaybeden Osman Koray Ülker, ablası Kudret Ülker ve annesiyle birlikte yaşamlarını sürdürdüğü söyledi.

Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında ziyaretine gelen Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Osman Koray Ülker, herhangi bir sıkıntısı olduğunda çekinmeden yanına gelebileceklerini belirterek, "Yetimlerle bütünleşmek istiyoruz. Osman Koray Ülker kardeşimizin de derslerinin iyi olduğunu öğrendik Bizde Osman Koray'ı ileride daha güzel yerlerde görmek istiyoruz. Bugün bizler kardeşimizin yanındayız. İnşallah bu ziyaretimiz olumlu etkisi olur. Devletimiz fakirleri, yoksulları ve yardıma muhtaç insanları korur ve kollar. O yüzden bugün biz de buradayız. Bizler de elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yetim ve öksüz çocuklarımızın devlet tarafından hatırlandığını en azından unutmasınlar. Yetim ve öksüzlerin yalnızlıklarını unutturarak gelecek kaygısından arındırmak, hayat kalitelerini arttırmak, toplum sağlığını korumak, sosyal yaşam ve dayanışmayı sağlamak, gelecek nesillere ve genç kuşaklara örnek olabilmek hayata daha güvenli bakmaları için bugün burada bir araya gelmiş bulunmaktayız ve devlet olarak da sürekli bu çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Koray kardeşimize bundan sonra ki yaşamında da neşeli, sağlıklı ve mutlu günler yaşamayı Allah nasip etsin" şeklinde konuştu

Osman Koray Ülker'e Vali Yardımcı Abdullah Aslan tarafından bisiklet hediye edilirken, annesi Sevgi Ülker'e Jandarma Binbaşı Tarık Ubay tarafından çiçek ve diğer proje ortakları tarafından da çeşitli hediyeler verildi.

Yine Osman Koray Ülker'in okul derslerinde başarılı olmasından dolayı eğitiminin aydın merkez okullarında devam ettirilmesi ve bu konuda doğacak olan tüm taşıma, yemek ve kırtasiye giderlerinin İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü tarafından karşılanacağı İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Murat Bildik tarafından belirtildi.

Aydın’da Öksüz Ve Yetimler Sevindiriliyor

Aydın’da Öksüz Ve Yetimler Sevindiriliyor

Aydın’da Öksüz Ve Yetimler Sevindiriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim