• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Aydın’da Hırsızlar Bu Sefer Amatör Kulüplere Dadandı

Aydın’da Hırsızlar Bu Sefer Amatör Kulüplere Dadandı
Aydın'da futbol alt yapısına önem veren kulüplerden biri olan SHÇEK Spor hırsızlık şoku yaşadı.

Aydın'da futbol alt yapısına önem veren kulüplerden biri olan SHÇEK Spor hırsızlık şoku yaşadı. Efeler Adnan Menderes Stadı'nda ikinci kez hırsızlık olayına maruz kalan SHÇEK Spor'un birçok malzemesi çalındı.

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde ev ve işyerlerinden değerli eşyaları çalan hırsızlar bu sefer amatör spor kulüplerine dadandı. Yaşanan hırsızlık olayından Aydın'ın önemli spor kulüplerinden olan ve maddi anlamada zor günler yaşayan SHÇEK Spor ikinci kez hırsızlık olayına maruz kaldı. Kulüplerin en önemli değer taşı olan spor malzemelerinin depolandığı Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha tribünün altındaki malzeme odalarında yaşanan hırsızlık olayında SHÇEK SPOR'un birçok malzemesi kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından çalındı.

"NE VAR NE YOK ÇALMIŞLAR"

Aynı olayla ikinci kez karşı kaldıkları için olayın şokunu uzun süre üstünden atamadıklarını kaydeden SHÇEK Spor Antrenörü Cemal Aris, "Geçtiğimiz Cuma akşamı son idmanımızı yaptık. Pazar günü Köşk'e giderken, malzeme odamıza hırsız girdiğinin farkında vardık. Malzeme odasındaki tüm asma kilitleri kırarak odada ne var ne yok çalmışlar. Daha yeni aldığımız 15'e yakın ambalajında kaliteli topumuz, hiç kullanılmamış bir takım eşofman takımımız, bir takım yağmurluğumuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün verdiği idman şortu, tişörtü ve eşofman takımları vardı. Hepsi çalınmış. Biz bu kadar zor şartlar altında ayakta durmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız spor yapsın diye malzeme alıyoruz. Şuanda nereden baksan 15 top 750 TL. Bu kadar zor şartlar altında aldığımız malzemelerimizin çalınması bizi derinden yaraladı. Top ve malzeme alacak gücümüz de yok" dedi.

"ÇOK ZOR DURUMDAYIZ"

Bu hırsızlık olayının kulüpte moralleri bozduğunun altını çizen ifade eden Aris, "Daha önce yine bizim malzeme odasına girildi ve hırsızlık yapıldı. Tam toparlanmışken, ikinci bir hırsızlık olayı ile karşı karşıya kaldık. Çok zor durumdayız artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bu hırsızlık olaylarının önüne geçmemiz için malzeme odalarında mı yatıp kalkalım. Malzeme odalarının bulduğu yerin aydınlatılması, bekçi koyulması ve kamera sistemi kurulması çok mu zor. Bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması için Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün malzeme odalarının çevresini aydınlatılması, bir bekçi konması, 4 tarafta da kamera sistemi kurması lazım" diye konuştu.

Aydın’da Hırsızlar Bu Sefer Amatör Kulüplere Dadandı

Aydın’da Hırsızlar Bu Sefer Amatör Kulüplere Dadandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim