• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Aydın Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

Aydın Şehit Aileleri Yemekte Buluştu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Aydın Şehit Aileleri bir araya geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Aydın Şehit Aileleri bir araya geldi. Hem duygusal anların yaşandığı hem de şehit ailelerinin kaynaştığı yemekli toplantıda Şehit Aileleri ve TSK Güçlendirme Vakfı Başkanı Abdurrahim Tikbaş, bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini belirttiler. Son günlerde meydana gelen şehit haberleri üzerine birlik beraberliği vurgu yapmak ve motivasyonu yüksek tutmak için bir araya gelen şehit aileleri bu tür organizasyonların sıklıkla yapılmasını ve daha sık bir araya gelme kararı aldılar.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Aydın Şube Başkanı Abdurrahim Tikbaş yaptığı açıklamasında birlik beraberliğe vurgu yaparak,"Bugün burada Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlarıyla ve derneğe kayıtlı olan üyelerimizle bir araya geldik. Ülkemizin bugün içinde bulundu terör olayları karşısında motivasyon, birlik beraberliğimizin teminatı anlamında, STK'larla bir araya gelerek tek yumruk olmamız daha sıkı kenetlenmemiz gerekiyor. Bu ülkenin bağımsızlığı, Şanlı Türk Bayrağımızın dalgalanması için canını seve seve vermiş olan şehitlerimizin en değerli emaneti aileleri bizim baş tacımız. Onların acılarını paylaşmak anlamında ve ortaya koyacağımız projeleri gerçekleştirmek için bir aradayız. Ülkemiz gerçekten zor günlerden geçiyor ama bizler daha sıkı olur, bir olursak bu sıkıntıların daha kolay atlatılacağına inanıyoruz. Bu nedenle bu programı düzenledik" diyerek programa katılan Aydın Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sevil Esin, AY-ŞE Vakfı Başkanı Ali Osman Aslan ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

35 yıl önce şehit olan evladının acısını halen yaşadığını ifade eden baba Hüseyin Tüle, "Ülkemizde akan kan artık dursun. İnşallah memleketimizde artık şehit olmaz hepsi bizim evladımız, her şehit haberinde canımız acıyor. Bu tür programlarla bir araya gelerek şehitlerimizi tekrar tekrar anıyor ve onların bu vatan için canlarını feda ettiğini unutmuyoruz. Bu programı düzenleyenlere ve bizi bir araya getirenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Aydın Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

Aydın Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

Aydın Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim