• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Aydın Sağlık-sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı

Aydın Sağlık-sen Hayatını Kaybeden Üyesinin Ailesine Sahip Çıktı
Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu ferdi kaza sigortası kapsamında, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Aydın Atatürk Devlet Hastanesi personeli...

Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu ferdi kaza sigortası kapsamında, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Aydın Atatürk Devlet Hastanesi personeli İsmail Mısırcı'nın ailesine 15 bin TL maddi destek sağlandı.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi önceki dönem Denetleme Kurulu üyesi olan ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde eczane memuru olarak görev yapan İsmail Mısırcı, geçtiğimiz Haziran ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Yaşanan üzücü kazanın ardından İsmail Mısırcı'nın ailesini evlerinde ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve Başkan Yardımcısı Erdem Özcan, Sağlık-Sen'in üyelerine sunduğu kaza sigortası tarafından Mısırcı ailesine gönderilen 15 bin TL'lik yardım çekini teslim etti.

Sağlık-Sen tarafından eşi adına sağlanan desteğe teşekkür eden Mısırcı'nın eşi Neslihan Mısırcı, "Kocamın üyesi olduğu Sağlık-Sen yöneticileri; bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak, acımızı paylaştılar" diyerek, Sağlık-Sen yetkililerine teşekkür etti.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer de, üyelerine ve yakınlarının maruz kaldıkları doğal afetler sonucu yardım etmek için herkesi ferdi kaza sigortası kapsamına aldıklarını söyledi. Yaşanan bu olayın bunun ne kadar gerekli olduğunun bir göstergesi olduğunu ve üyelerine desteklerinin bundan sonra da süreceğini belirten Karaer, "Atatürk Devlet Hastanesi'nde eczane memuru olarak görev yapan İsmail kardeşimizin yaşanan elim bir kazayla aramızdan ayrılması hepimizi derinden üzdü. Kaza sonucu hayatını kaybeden üyemizin ailesine, Sağlık-Sen'in sağladığı ferdi kaza sigortası kapsamında 15 bin TL değerinde yardım çeklerini teslim ettik. Sembolik olarak bu yardımı teslim ettik ancak biz Mısırcı ailesinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Hayatını kaybeden İsmail Mısırcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Her bir Sağlık-Sen üyesinin zor günlerinde geride kalan aile fertlerine maddi ve manevi yardımcı olabilmek adına üyelerimizi ferdi kaza sigortası güvencesi altına almaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim