• BIST 9507.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Aydın polisi hizmet memnuniyetini vatandaşa soruyor

Aydın polisi hizmet memnuniyetini vatandaşa soruyor
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, hizmet verdiği vatandaşlara, telefonla memnuniyetlerini soruyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, hizmet verdiği vatandaşlara, telefonla memnuniyetlerini soruyor. Bunun için üç kişilik birim kuruldu.

Bu uygulamayla vatandaşın, hizmetten memnuniyetlerini ve varsa şikayet ve isteklerini aldıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, olumlu sonuçlar da gördüklerini söyledi. Böğürcü, "Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne gelip işlerini tamamlayan vatandaşlardan telefon numarası alıyoruz. Müdürlüğümüzde oluşturduğumuz birim, rastgele bizden hizmet alan vatandaşlarımızı arıyorlar. Biz vatandaşlarımıza, "Size daha iyi nasıl hizmet edebiliriz?" diyoruz. Vatandaşlarımız da daha iyi hizmet alabilecekleri konuları bize aktarıyorlar. Şikayetleri varsa onları da alıyoruz. Daha sonra durum değerlendirmesi yapıp vatandaşlarımıza geri dönüyoruz. Bu sayede tüm birimlerimizde hizmet kalitemiz arttı." dedi.

Vatandaşların hizmet alırken yaşadıkları sıkıntıları dikkate aldıklarını, bu konuda ilgili birimleri uyardıklarını belirten Emniyet Müdürü Böğürcü, "Buradan yapılan aramadan sonra birimlerimizle görüşüyoruz. Memurlarımız da denetlendiğini biliyorlar. Güzel sonuçlar da alıyoruz. Sıranın geç gelmesi, memurların işi yavaş yapması ve vatandaşın bize ilettiği konularda birimlerimizle görüşerek sorunun giderilmesi için çalışıyoruz. Örneğin Nazilli ilçemizde böyle bir konu oldu. Memurlarımız işi ağırdan alıyorlarmış. Personelimizi uyardık ancak durum değişmedi. Vatandaşın belirttiği sorunun devam ettiğini gördük. Biz de orada görev yapan memurlarımızı değiştirdik. Şimdi vatandaşlarımız daha memnunlar." dedi.

Telefon görüşmelerinden sonra vatandaşların istek ve şikayetlerine göre birimlerde habersiz denetimler de yaptıklarını ifade eden Halis Böğürcü, "Biz vatandaşın en iyi ve hızlı hizmeti alması için çalışıyoruz. Bunun için de memurumuzu denetliyoruz. Hizmet kalitesi artıyor." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim