• BIST 9715.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada açıklama yaptı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada açıklama yaptı
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada personelin çalışma saatlerinin ağırlaştırılması, polis memurlarının performansının halka sorulması...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada personelin çalışma saatlerinin ağırlaştırılması, polis memurlarının performansının halka sorulması ve sıkıntılarını üst makamlara iletememeleriyle ilgili mesajlara, yine aynı yerden cevap verdi. Söz konusu mesajların, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürücü hakkında asılsız iddialar ve kasıtlı olarak başlatılan karalama kampanyası olduğu, hakaret içerikli ve tamamen algı oluşturmaya yönelik olduğu belirtildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün Facebook hesabında yayımlanan açıklamada şunlar kaydedildi: "Aydın İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Halis Böğürücü, göreve başladığı 01.09.2015 tarihinden itibaren polis halk ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik olarak "Halk İçin Emniyet, Adalet İçin Hizmet" sloganıyla daima doğru ve en iyi hizmeti sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar başlatmıştır. Bu çalışmalar içerisinde, mağduriyet ve memnuniyet anketleri yapılmaktadır. Bu anketlerden elde edilen bilgiler doğrultusunda hatalar minimize edilerek, en iyi hizmetin verilmesi ve polisin kendi otokontrolünü yapması hedeflenmektedir. Birimlerimizdeki talepler doğrultusunda daha fazla verim alınabilmesi açısından zaman zaman eksiklik görülen birimlere personel takviyesi de yapılmıştır. Ayrıca Aydın İl Emniyet Müdürlüğü çalışan personeli, her hafta düzenli olarak Sayın Emniyet Müdürümüze istek, talep ve sıkıntılarıyla ilgili olarak görüşe rahatlıkla çıkabilmektedirler. Yapılan görüşmeler sayesinde çalışan personelin sorunlarına çözüm bulabildiği, yapılan geri bildirimlerden anlaşılmaktadır. Ayrıca Sayın Emniyet Müdürümüz, göreve geldiği günden bugüne kadar daha önce yeterince alaka gösterilmeyen ancak hayatını bu mesleğe adayan emekli personellerimize de zaman zaman ziyarette bulunup memnuniyet ve sıkıntılarını dinlemiş, onların yalnız olmadıklarını kendilerine hissettirmiştir. Sosyal paylaşım sitelerinde, Sayın İl Emniyet Müdürümüzü hedef alan hakaret içerikli ve tamamen algı oluşturmaya yönelik bazı yorum ve paylaşımlarla alakalı gerekli yasal süreç başlatılacaktır. Halk ilişkilerini güçlendirerek vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için göstermiş olduğumuz çaba ve gayretler, bütün bu karalama ve iftiralara rağmen kararlılıkla devam ettirilecektir."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim