• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Aydın Esnaf Odası’ndan Vergi Dairesine Ziyaret

Aydın Esnaf Odası’ndan Vergi Dairesine Ziyaret
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu'nu...

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu'nu ziyaret etti.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ile AYESOB Yönetim Kurulu üyeleri Semih Özmeriç, Ahmet Tokmakoğlu, Metin Uyar ve Süleyman Algün, Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AYSEOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, esnaf ve sanatkar için vergi dairesi ile iletişimin çok önemli olduğunu ve her bir esnafın vergi dairesinin birer müşterisi olduğunu söyledi. Vergi dairesi ile esnaf ve sanatkar arasındaki diyalog ve karşılıklı hoşgörünün o ilin ekonomisine katkı sağladığına işaret eden Çetindoğan, vergi dairelerinin esnaf ve sanatkarın huzur içinde ekmeğini kazanmasına imkan tanıdığını belirtti. Cemil Müsevitoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Çetindoğan, uyumlu ve işbirliği içinde çalışmalarını temenni ettiğini ifade etti. Çok yararlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Çetindoğan, geçmişte olduğu gibi Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Aydın Vergi Dairesi ile olan iyi ilişkilerinin ve ortak çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ise; Aydın Vergi Dairesi olarak kendisinin ve tüm ekibinin esnaf ve sanatkarın yanında olacağını, onlara her türlü desteği sunacaklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliği ile bundan sonra da ortak çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Müsevitoğlu, kendisine her ihtiyaç duyulduğunda ulaşılabileceğini ve elinden gelen tüm yardım ve de desteği göstereceğini ifade etti. Müsevitoğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Çetindoğan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim