• BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kongresi'nde yapılan seçim sonucu CHP Aydın İl başkanı seçilen Bayram İnci, mazbatasını almasının ardından eski başkan...

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kongresi'nde yapılan seçim sonucu CHP Aydın İl başkanı seçilen Bayram İnci, mazbatasını almasının ardından eski başkan Hikmet Saatçi'den görevi devraldı.

Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Aydın Adliyesi'ne gelen CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Ardından CHP Aydın İl Teşkilatı'nda yapılan devir-teslim törenine katılan yeni başkan İnci, görevi Hikmet Saatçi'den teslim aldı.

Konuşmasına tüm CHP yönetim kadrolarına ve partililere teşekkür ederek başlayan yeni il başkanı Bayram İnci, " Öncelikle sayın Hikmet Bey'e ve yönetim kuruluna geçirdikleri başarılı bir dönem için, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yaptıkları hizmet için çok teşekkür ediyorum. Biz de bundan sonra çıtayı daha yukarılara yükseltmeye, yerel yönetimlerde aldığımız ilçe sayılarını arttırarak büyükşehirde CHP bayrağı dalgalandırmaya, genel seçimlerde milletvekili sayımızı en az 5'e yükseltmek için hep beraber çalışacağız. Parti içinde hiç kimse kendi menfaatini düşünmemelidir, Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu gerektirir. Partimiz salonlarda, masalarda kurulan bir parti değil savaş alanlarında kurulan bir partidir. Her partilimiz bunun bilinciyle hareket eder ve biz de herkes ile iş birliği içinde olacağız. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmak, Genel Başkanımı Sayın Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışan bir kongre ile parti il başkanlık seçiminin gerçekleştirdiklerini belirten CHP Aydın Eski Başkanı Hikmet Saatçi, "İki adayımızın kongrede verdiği mücadelenin aynısını hatta daha fazlasını başka partilere de verilmesi gerekiyor. Yeni seçilen Sayın İnci bu mücadelede çok iyi kazanımlar elde edeceğine inanıyorum ve yeni görevinde İnci ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı

Aydın CHP’de İnci Koltuğu Saatçi’den Devir Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim