• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Çanakkale'de cihana verilen mesajı iyi anlamak, bu aziz Anadolu Coğrafyası'nı vatanlaştıran ruhla bütünleşmek,...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Çanakkale'de cihana verilen mesajı iyi anlamak, bu aziz Anadolu Coğrafyası'nı vatanlaştıran ruhla bütünleşmek, kahraman ecdadın zihniyetiyle buluşmak adına atılan her adım mübarektir." dedi.

AYDEMİR İLİM YAYMA CEMİYETİ'NDEYİ

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla İlim Yayma Cemiyeti, Güzide Öğrenci Yurdu'nca tertip edilen sanat sergisinin açılışına katılan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, öğrencilerle söyleşti. İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda Erzurumlunun yer aldığı etkinlikte, katılımcılara hitap eden Milletvekili Aydemir, zihni emeklerini sanatla bütünleştirerek tek bayrak, tek vatan, tek devlet ve tek millet mesajını veren öğrencileri kutladı.

ÇANAKKALE'DEN AZİZİYE'YE UFUK ÇİZGİMİZ

İlim Yayma Cemiyeti'nin adıyla bütünleşen manada hizmet sunumu yaptığına işaret Aydemir, "Cemiyet mensubu arkadaşlarımızın vücuda getirdiği, vatan için can verme şerefine erişen şüheda ruhaniyetini kaydeden eserler önünde, millet olmanın, tek bayrak altında bulunmanın, aynı mübarek vatanda bütünleşmenin gururunu yaşıyoruz. Çanakkale'nin, Aziziye'nin, Allahü Ekber'in milli heyecan ve azmini tüm benliğimizle hissediyor ve yüreğimizi, bize ufuk açan aziz ecdadımıza adıyoruz." dedi.

AYDEMİR'İN DEĞERLENDİRMESİ

Katılımcı öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, Milli Şair Akif'in "Nesli Hazır" olarak tarif ettiği, yeni neslin milli hassasiyet ve bilinçte örnek bir düzey gösterdiğini, bunda ilim Yayma gibi nadide cemiyet ve kurumların ciddi ölçüde pay sahibi bulunduklarını aktardı. İlim Yayma Cemiyeti'nin, yüksek değerler fezasında bir yaklaşım ve çaba ortaya koyduğunu bildiren Aydemir, "Böylesi bir cemiyeti bize kazandıranlara medyunu şükranız. Kurumsal tanımlamasıyla, "Ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunan; bu amacın gerçekleşmesi noktasında, "eğitim ve kültür alanında uluslararası standartlarda kaliteli ve modern hizmet veren" cemiyet kurucularını minnet ve saygıyla anıyoruz." dedi.

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Aydemir’den ‘Mübarek Çaba’ Vurgusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim