• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, "Alvarlı Efe Hazretlerinin yolundan gidenlere, mazlumun imdadına yetişmek yakışır. Dadaşlığın ifadesi, mağdurun,...

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, "Alvarlı Efe Hazretlerinin yolundan gidenlere, mazlumun imdadına yetişmek yakışır. Dadaşlığın ifadesi, mağdurun, mazlumun haliyle halleşmektir. Tortum'un ak yürekli dadaşları Bayır Bucak Türkmenleri için yardımda yarışarak bunu tebarüz ettirmişlerdir" dedi.

AYDEMİR YARDIM TIR'INI UĞURLADI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Tortum merkez ile Derekapı, Şenyurt, Pehlivanlı, Bağbaşı, Aşağı Katıklı, Dikmen ve Serdarlı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Tortum AK Parti ilçe Başkanı Ömer Hancı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dadaşların konuğu olan Milletvekili Aydemir, Bayır Bucak Türkmenleri için Tortum Belediyesi ve AK Parti ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan yardım Tırlarının uğurlama törenine katıldı.

TORTUM'UN 2023 HEDEFİNDEKİ BEKLENTİLERİ

Başkan Ömer Hancı başta olmak üzere AK Parti ilçe yöneticileriyle birlikte mahallelerde vatandaşlarla görüşen Milletvekili Aydemir, ülke ve Erzurum gündemini paylaştı, Tortum'un 2023 hedefindeki beklentilerini kaydetti, vatandaşların tespit ve öngörülerini dinleyerek, istişarede bulundu.

AK PARTİ'NİN YAKLAŞIMI

AK Parti iktidarlarının, şiar edindiği dava çerçevesinde sorun değil, çözüm üreten bir anlayışı hakim kıldığını, negatif olgu ve durumlarda değil, topluma güç kazandıran pozitif sinerjiyi esas aldığını belirten Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarlarıyla sağlanan 15 yıllık sosyo ekonomik kazanımları dile getirdi.

SEMPATİ KANALLARI AÇMAK VURGUSU

Milletvekili Aydemir, "Erzurum ve Tortum paydasında, bize düşen, kalkınma yolunda bir ve beraber bulunmaktır. Gerek il ve gerekse ilçemiz için fayda oluşturmak adına beyin fırtınası estirmek, sempati kanalları açmaktır. Esas olan, birbirimizi dinlemek ve anlamaktır. Sonrasında da, Tortum için en iyi ve en doğruda buluşmak ve ona yoğunlaşmaktır." değerlendirmesini yaptı.

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Aydemir: ‘Ne Mutlu, Hayırda Yarışanlara’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim