• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Aydemir Kent Konseyi’yle Buluştu

Aydemir Kent Konseyi’yle Buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle, il sosyo ekonomik performansını...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle, il sosyo ekonomik performansını sorguladı, Yeni Türkiye doğrultusu ve 2023 sürecinde öncelikler konusunda istişarede bulundu.

NİYETİMİZ DE HAYIR, AKİBETİMİZ DE HAYIR OLSUN

Kent Konseyi üyeleriyle kahvaltıda buluşan Milletvekili Aydemir, görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede, halkın hissiyat, beklenti ve sorunlarını tespit, ortak akılı kullanarak istişare kültüründe buluşma noktasında Kent Konseyi'nin önemli bir işlevi yerine getirdiğine işaret etti. Aydemir, "Biz hep üretim diyoruz. İş'te, fikirde üretim. Kalkınmanın yolu bu. Erzurum adına beyin fırtınası estirmek. Herkes ve herkesimin düşüncesini paylaşmak. Sonra da ortak bir yol haritası oluşturarak aynı niyet ve amaçta kavuşmak. Sorun tekrarı yaparak, hayal kırıklarını güçlendirmek, hüsran edebiyatına takılarak kalkınma enerjisini yok etmek bizim üslubumuz değildir. Anlayışımız, Niyet hayır, Akibet hayır" anlayışıdır. " dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

Erzurum'a değgin tüm meselelere çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediklerini, bunun, temsilcisi olduğu AK Dava'nın gereği bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, "Çözmek kelimesinin bizde iki karşılığı var. Biri ayrıştırmak, diğeri ise gidermek, müşkil halletmek. Negatif enerji oluşturarak bizi bir arada tutan manayı ve gücü çözmek isteyenlere karşı, biz sorunları, problemleri zamanında ve yerinde çözüme kavuşturan bir siyaseti ve eğilimi yani ikinci manayı temsil ediyoruz. İnanıyoruz ki, mukaddeslerden beslenmiş dimağı; gelişme, kalkınma ve büyümeyi temsil eden bir Kızıl Elması olan Erzurum, asgari müşterekte olduğu gibi azami müşterekte de aynı hassasiyetleri sergilemeyi sürdürecektir. Kent Konseyimiz bu müştereklerin odak noktalarındandır." diye konuştu.

Milletvekili Aydemir Erzurum'un sosyal ve ekonomik durum ve konumunu istişare ettikleri Kent Konseyi buluşmalarını periyodik biçimde sürdüreceklerini açıkladı.

Aydemir Kent Konseyi’yle Buluştu

Aydemir Kent Konseyi’yle Buluştu

Aydemir Kent Konseyi’yle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim