• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Sayın Yavilioğlu'nun Maliye Bakanı Yardımcılığına atanması Erzurum ve ülke adına büyük bir kazançtır....

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Sayın Yavilioğlu'nun Maliye Bakanı Yardımcılığına atanması Erzurum ve ülke adına büyük bir kazançtır. Bu atama aynı zamanda AK Dava'nın Erzurum'a özel yaklaşımının sonucu olarak, büyük bir önem arz etmektedir" dedi.

ERZURUM'A VERİLEN AK DEĞER

AK Parti vizyonunda Erzurum'un beşeri değerlerinin ön plana çıktığını, bunun hem Erzurum'a verilen özel değer ve hem de AK Vefa sonucu olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, "Sağlık eski Bakanımız sayın Recep Akdağ'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak ülke siyaset vizyonuna ufuk çizen bir görevde olması, Erzurum'un yüksek bir değeri olan devlet ve siyaset adamı Sayın Efkan Ala'nın içişleri Bakanlığı görevini yürütmesi, içişleri eski Bakanı Sayın Selami Altınok'un içişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulunması ve 24'üncü dönem milletvekilimiz sayın Cengiz Yavilioğlu'nun Maliye Bakan Yardımcılığına atanması bu gerçeğin ifadesi ve göstergesidir." ifadelerini kullandı.

EĞİTİM KAMPÜSÜ PROJESİ

Yavilioğlu'nun gerek akademik ve gerekse siyaset alanında çok önemli eser ve hizmetler verdiğine dikkat çeken Millevekili Aydemir, Erzurum'da Eğitim Kampüsü Projesinin hayata geçirilmesinde Yavilioğlunun özel emek ve çabası olduğunu kaydetti.

ALLAH HAYIRLI ETSİN

Milletvekili Aydemir, "Sayın Yavilioğlu'nun Türkiye ekonomisine yön veren Maliye Bakanı Yardımcılığı görevine getirilmesini Erzurum adına büyük bir memnuniyetle karşılıyor, Erzurum'a özel yaklaşım gösteren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Yavilioğlu'nu kutluyor, başarılar diliyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu etsin." dedi.

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’

Aydemir: ‘Erzurum İçin Büyük Kazanç’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim