• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Aybaba:“zor Maçı Biz Kazandık”

Aybaba:“zor Maçı Biz Kazandık”
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim hayati bir maç dediğimiz maçı böyle kazanmamız...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim hayati bir maç dediğimiz maçı böyle kazanmamız çok büyük mutluluk ama ileride verdiğimiz pozisyonlar ile ilgili sıkıntılarımızı gidermemiz lazım. Bu zor bir maçtı biz kazandık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Eskişehirspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Samet Aybaba müsabakayı değerlendirdi.

"OYUNU DENGELEYİP GOLÜ BULDUK"

Aybaba, Sivasspor'un karşılaşmaya iyi başladığını ve çok pozisyon verdiklerini belirterek, "İlk yarının başında baya zorlandık. Kalecimiz karşılaşmanın en iyisiydi, çok iyi oynadı. Sonra oyunu dengeleyip golü bulduk. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra biz daha çok üretiriz, biz daha pozisyona gireriz üçüncü, dördüncü gole gideriz diye düşünürken oyuncularımız aşırı stresten daha çok pozisyon verdiler. Bizim hayati bir maç dediğimiz bir maçı böyle kazanmamız bizim için çok büyük mutluluk ama ileride verdiğimiz pozisyonlar ile ilgili sıkıntılarımızı gidermemiz lazım. Bu zor bir maçtı biz kazandık. Sivasspor'da çok iyi mücadele etti. Artık ligin sonunda kimin kaderi neyse herkes ona razı olacaktır" açıklamasını yaptı.

"BİR MAÇ KAZANINCA KURTARDIK DEMEK YANLIŞ"

Ligde daha 15 maç olduğunu hatırlatan Samet Aybaba, "Bir maç kaybedince düştük, bir maç kazanınca kurtardık" demek son derece yanlış. Matematikte hesaplar böyle olmaz. Üç puanlık sistemde üç maç kazanırsınız rakip üç maç kaybeder birden bakarsınız ilk 10 takım arasına girer. Onun için ne Sivasspor için, ne bizim için, ne Mersin için ne de üstümüzdeki 5-6 tane takım için hiçbir şeyin sonu gelmiş demek değildir. Bununla ilgili büyük tecrübelerimiz var. 10 puan alabilir dediğimiz bir takım üç puan almıştır küme düşmüştür. İlk yarıyı 26 puanla bitirmiştir küme düşmüştür. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonunda ne olursa herkes kaderine razı olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim