• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Ayakkabı sektörüne farklılık katmak için geliyoruz.

Ayakkabı sektörüne farklılık katmak için geliyoruz.
İnternetten alışveriş yapmak artık çağın kaçınılmaz kolaylıkları arasında yerini almış bulunuyor. Birçok ürün çeşidini internette bulmak mümkün

 

  İnternetten alışveriş yapmak artık çağın kaçınılmaz kolaylıkları arasında yerini almış bulunuyor. Birçok ürün çeşidini internette bulmak mümkün. Bu gelişmeyle beraber güvenilir alışveriş ve kaliteli ürün problemleri de git gide artmakta. Ayakkabı AL sitesi olarak sizlere kaliteli ve güvenli internet alışverişinin kapılarını aralıyoruz.

 

   Alışık olduğunuz e-ticaret sitelerinin aksine ayakkabı al ‘’her ne ararsan var’’ sitesi değil. Biz ayakkabi.al sitesinde sadece ayakkabı satışı yapıyoruz ve bu özelliğimiz ile Türkiye de tek olarak hizmet veriyoruz. Birçok marka ve firmanın üye olduğu sitemizden piyasada ki değişen rakamlar sizi aldatmadan en ekonomik ve en kaliteli ayakkabı alışverişinizi sağlayabileceksiniz.

    Bay, bayan ve çocuk ayakkabılarının satıldığı sitemizde ayrıca sizlere özel kampanyalar sunarak ihtiyaçlarınızı karşılamanız noktasında bizde elimizi taşın altına koyuyoruz. Scooter, Jump, M.P, Letoon gibi ünlü markalarında aralarında bulunduğu zengin ürün yelpazemiz ile ayakkabı alışverişinizi bilgisayar başında hatta telefonunuzdan sadece birkaç işlemle gerçekleştirebileceksiniz.

   Güvenli satış sistemimiz ile aldığınız ürünü üç gün içerisinde teslim edebilme imkanına sahip olacaksınız. Ayakkabı sektöründe kaliteyi arttırmayı ve tüketicilerin memnuniyetini kazanmayı amaçlayan sitemiz aynı zamanda büyük pazarlara ulaşma imkanına sahip olmayan kıymetli zanaatkarların ürünlerini sergileyecekleri ve kendilerini tanıtabilecekleri bir platform olacak.

   Amacımız hiçbir zaman, sadece e-ticaret sektörü içerisinde kendimize ait bir pay oluşturmak olmadı. Ayakkabi.al sitesini takip ettikçe bunu daha fazla göreceksiniz. Ayakkabı sektöründe müşteri memnuniyetini esas alırken satıcı haklarını da koruyan ve aynı zamanda geniş pazar imkanlarına sahip olamayan kişiler için büyük bir sanal pazar oluşturan Türkiye’nin ilk kuruluşu olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Birçok sektörün artık en büyük pazarı internet üzerinden oluşturuluyor. Bunu gören ve ayakkabı sektörü için kollarını erkenden sıvayan ekibimiz geleceğin en büyük sanal ayakkabı pazarının temellerini atmış bulunuyor.

    Sizleri de bu büyük kuruluşun bir parçası olmaya çağırıyoruz. Sitemizde ayakkabı satışlarınızı gerçekleştirebilir aynı zamanda kendinize uygun ayakkabıları en hızlı şekilde satın alabilirsiniz. Müdavimi olduğunuz ancak hiç kimsenin bilmediği zanaatkarları bizimle tanıştırabilir ve onların daha büyük pazarlara sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

 Keyifli alışverişler dileriz.

 

    

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim