• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ayağındaki Platin Kabusu Oldu

Ayağındaki Platin Kabusu Oldu
ANKARA (İHA) –Ankara'da geçirdiği hastalıktan dolayı bacağına platin takılan Fatma Karacaoğlu, platinin acısına artık dayanamadığını belirterek...

ANKARA (İHA) –Ankara'da geçirdiği hastalıktan dolayı bacağına platin takılan Fatma Karacaoğlu, platinin acısına artık dayanamadığını belirterek doktorlardan platinin çıkartılması için yardım istediğini söyledi.

Ankara'da yaşayan 54 yaşındaki Fatma Karacaoğlu, 5 yıl önce makatında duyduğu ağrı şikayetiyle gittiği hastanede makatındaki iltihap nedeniyle ameliyata alındığını söyledi. İltihap kuruduktan sonra bacağından deri alınıp makatına yama yapıldığını belirten Karacaoğlu, "İltihap kuruduktan sonra makatımda deri kaybı oldu. Doktorlar bunun üzerine bacağımdan deri alıp makata yamadılar. İltihap daha sonra dizime vurdu ve enfeksiyon oraya yayıldı. Dizime platin takıldı. Platinin acısına dayanamıyorum doktorlardan platini çıkartmasını istiyorum" diye konuştu.

Bacağında doku kaybı oluştuğundan dolayı doktorların platini çıkartamadıklarını ifade eden Karacaoğlu, "4 yıldır bacağıma platin takılı. Doktorlardan beni ayağa kaldırmalarını istiyorum, platini çıkartmalarını istiyorum. Kilom ağır olduğundan dolayı doktorlar platini çıkartmaya cesaret edemiyorlar. Platini çıkartıp bacağıma beton dökeceklerdi ama yine kilom ağır olduğu için taşımaz kırılır dediler. Doktorlar bacağı kesmeye kadar gider diyor. O yüzden cesaret edemiyorlar platini çıkartmaya" şeklinde konuştu.

"KURBAN İÇİN BİRİKTİRDİĞİM 4 BİN TL'Yİ DOKTORA VERDİM"

Karacaoğlu, özel bir hastaneye başvurduğunu ve orada da derdine şifa bulamadığını belirterek, "Özel hastaneye gittim. Ortopedi bölümünde tedavi edildim. Gel beni seni üç günde yürüteceğim dedi. Kurban için biriktirdiğim 4 bin TL'yi doktora verdim. Ameliyat bölgemi açtı baktı "temiz" dedi. Platinimi çıkaracaktı öyle pazarlık yaptı bizle ama platin "temiz" dedi çıkartmadı. Beni azarlayarak, bağırarak ayağa kaldırdı. Ağrı kesici iğne vurdu bana. "Kalk dedi ne yatıyorsun" dedi zorla ağlata ağlata yürüttü beni koridorda. Paramı aldı beni eve gönderdi, çaresiz kaldım" dedi.

Hastane masraflarını karşılayamadıklarını ve yardım beklediklerini söyleyen Karacaoğlu, doktorlardan kendisini ayağa kaldırmasını istediğini vurguladı.

Ayağındaki Platin Kabusu Oldu

Ayağındaki Platin Kabusu Oldu

Ayağındaki Platin Kabusu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim