• BIST 9801.96
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Ay: Vergi borcunu hallettik, Batalla ile sözleşme imzalayabileceğiz

Ay: Vergi borcunu hallettik, Batalla ile sözleşme imzalayabileceğiz
Bursaspor Başkanı Ali Ay, devre arasında Çin kulübünden transfer edilen ancak vergi borçları nedeniyle lisansı çıkartılamayan Batalla konusunda taraftara...

Bursaspor Başkanı Ali Ay, devre arasında Çin kulübünden transfer edilen ancak vergi borçları nedeniyle lisansı çıkartılamayan Batalla konusunda taraftara müjdeyi verdi. Ay, vergi borçlarını hallettiklerini ve Batalla ile sözleşme imzalayabileceklerini söyledi.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, olağanüstü kongre sonrası Bursaspor Kulüp Başkanlığı'na seçilen Ali Ay ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Dündar, "Bursa'da yeni bir hava oluştu. Yeni stadyum ve yeni hoca ile birlikte yakalanan olumlu hava, yeni yönetimin seçilmesi ile de tamamlanmış oldu. Bursa, şehir olarak zaten takımına sahip çıkıyor. Şehir ve kulüp bütünleşmiş durumda. Sizlerin atacağı yeni adımlarla birlikte bu bütünleşme daha da pekişecek. Osmangazi Belediyesi olarak bizler her zaman Bursaspor'un yanındayız." dedi.

AY: BATALLA PAZAR GÜNÜ OYNAYABİLİR

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay ise Dündar'a teşekkür ederek Batalla konusunda müjdeli bir haber verdi. Ay, şunları dile getirdi: "Ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Ben de bu vesileyle sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Vergi sorunumuzu hallettik. Yani bu Balalla ile sözleşme yapabileceğimiz ve lisansını alabileceğimiz anlamına geliyor. Hocamız uygun görürse Pazar günü Amedspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası maçında Batalla'yı oynatabilir. Bunun için çok uğraş verdik. Ankara'ya gittik. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Milletvekilimiz Hüseyin Şahin bizlere çok yardımcı oldu. Ocak, Şubat ve Mart aylarında ödenmesi gereken borçlarla ilgili sıkıntıları şimdiden aştık. Bu konuları söylemek istiyorum ki, sanayici ve iş adamı arkadaşlarımız localarını alsınlar, kombinelerini alsınlar, stadı dolduralım. Borçlarımızı biraz aşağıya çekelim."

Ay: Vergi borcunu hallettik, Batalla ile sözleşme imzalayabileceğiz

Ay: Vergi borcunu hallettik, Batalla ile sözleşme imzalayabileceğiz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim