• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Avşar erken seçim tartışmalarına değindi

Avşar erken seçim tartışmalarına değindi
MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı ile ilgili olarak, "Ülkemizin Cumhurbaşkanlığı...

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı ile ilgili olarak, "Ülkemizin Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçmesi acil bir hal almıştır. MHP olarak önerimiz, 26 Ağustos 2018'dir" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve yönetimi ilçe gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda MHP Kale İlçe Teşkilatı ziyaret edilerek bir dizi incelemelerde bulunuldu.

"MHP'nin Malatya'da ve ilçelerinde var olduğunu göstereceğiz"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kale İlçe Başkanı Yaşar Aktaş, "MHP Malatya İl Başkanımızın davaya vermiş olduğu hizmetleri hepimiz biliyoruz. Davanın içinden yetişip, deyimi yerinde ise, çekirdekten yetişen İl Başkanımızın çalışmalarını bir Malatya değil, bir Türkiye duymakta ve görmektedir. Gururluyuz. Yaklaşan seçimler öncesi İl Başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla birlikte artık MHP'nin Malatya'da ve ilçelerinde var olduğunu göstereceğiz inşallah. Ziyaretten dolayı İl Başkanımız Bülent Avşar Bey'e ve il yönetimimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"MHP'nin ve liderimizin gösterdiği duruş artık daha iyi anlaşılıyor"

Kale ilçe teşkilatında sorunları dinleyen MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ise, "Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte MHP'nin ve Liderimiz Devlet Bahçeli'nin göstermiş olduğu duruş gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kim ne derse desin hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadroları Başbuğun yolunda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Liderliğinde gereği ne ise onu yapmaya kararlıdır. MHP ve Türk Milliyetçileri Türkiye'nin Milli Birliğini ve kardeşlik hukukunu korumaya ant içmiştir. Milliyetçi Hareket köküyle maziye, dallarıyla geleceğe uzanan bir sevdalılar hareketidir. Zerre taviz vermeden milletin geleceğini belirleyecek her konuda, milletin ve devletin hayrına olan ne var ise destekledik, milletimizin ve milli çıkarlarımızın yönü ne taraf ise biz o yönü seçtik" şeklinde konuştu.

Erken seçim tartışmaları

Başkan Avşar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına da değinerek, "Genel Başkanımız, bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey'inde bugünkü grup toplantısında belirttiği gibi Cumhurbaşkanlığı Sistemi henüz tam devreye girmedi. Türkiye'nin 3 Kasım 2019'a kadar dayanması kolay değildir. 3 Kasım 2019'a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır. Partimiz mahalli idareler seçimleri hariç geçerli olan Cumhur İttifakı vardır. Türkiye'nin bekası açısından Cumhur İttifakının korunması elzemdir. İttifakın başarıyla seçimlerden çıkılması için toplumsal olayların iyi takip edilmesi, atılan adımların verilere göre atılması gerekmektedir. Türkiye'nin, ABD, Fransa, İngiltere ile ilgili kurulan ilişkiler değişime uğramıştır. Ülkemizin cumhurbaşkanlığı sistemine acilen geçmesi acil bir hal almıştır. 26 Ağustos 2018 önerimizdir. Sizlerin çalışmalarınızda üstün gayret göstereceğinize, fedakarca davranacağınıza, teşkilatımızın çalışmalarını daha da artıracağınızı, mahalle mahalle, kapı kapı Partimizin politikalarını anlatacağınıza, milletimizin derdi ile dertleneceğinize eminim. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir Allah'tandır" diye konuştu.

İl Başkanı R. Bülent Avşar ve yönetimi daha sonra Kale İlçe Kaymakamı Mehmet Güder, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kale İlçe Emniyet Amiri Emre Büyük', İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu. MHP İl Başkanı R. Bülent Avşar daha sonra Kale ilçe esnafına ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim