• BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Avrupalı Şampiyonlar Buca’da Raket Sallayacak

Avrupalı Şampiyonlar Buca’da Raket Sallayacak
Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ev sahipliği yapan Buca, bu kez Avrupalı şampiyonları ağırlayacak.

Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ev sahipliği yapan Buca, bu kez Avrupalı şampiyonları ağırlayacak. Buca Tenis Kulübü, 6 ülkeden 21 sporcunun katılacağı "2016 Avrupa Kış Kupası"na ev sahipliği yapacak. 5-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın ev sahibi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca Tenis Kulübü'ndeki hazırlıkları yerinde inceledi.

Avrupalı tenisçiler Buca'da buluşacak. Buca Belediyesi, 6 farklı ülkeden 21 tenisçinin katılacağı "2016 Avrupa Kış Kupası"na ev sahipliği yapacak. Buca Tenis Kulübü'nde 16 yaş bayanlar kategorisinde düzenlenecek tenis turnuvasında Bulgaristan, Gürcistan, İtalya, Romanya, Slovakya ve İsviçre'den 21 sporcu raket sallayacak. Turnuva, 5-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Turnuvanın ev sahibi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca Tenis Kulübü'ndeki turnuva hazırlıklarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Piriştina, ilk olarak eline mala aldı, duvar sıvadı. Piriştina daha sonra Buca'nın şampiyon tenisçileri ile birlikte tenis oynadı.

Uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Sporun her dalında iddialıyız. Bucalı gençlerin azimleri ve ortaya koydukları başarılarla tenis ve yüzmede daha ilerideyiz. Buca Belediyesi olarak uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Onun heyecanı, onun hazırlıkları var. Sahalarımızı, soyunma odalarını ve hakem alanlarını yeniliyoruz. Sporcularımız zaten hazırdı, tesisimizi de hazırlıyoruz. Buca, artık ulusalda gösterdiği başarıyı uluslararası alanda da göstermekte kararlı. Tüm tenis tutkunlarını Şubat ayının ilk haftası Buca Tenis Kulübü'ne bekliyoruz" dedi.

Avrupalı Şampiyonlar Buca’da Raket Sallayacak

Avrupalı Şampiyonlar Buca’da Raket Sallayacak

Avrupalı Şampiyonlar Buca’da Raket Sallayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim